Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie widzę suwaczka jeśli masz. Który to tydzień? Ja ogólnie polecam cool club ze smyka. Świetne ceny są na wyprzedażach. Takie paczki po 3 czy 5 sztuk body czy pajacow wychodzą bardzo korzystnie cenowo. I jakoś fajna. Jeszcze Pinokio z polskich producentów tez super jakość i fajne wzory a droższe.Dziewczyny, a gdzie kupujecie ciuszki dla maluszków? Wprawdzie dostanę jakieś od koleżanki, ale i tak sama też chcę kupić. Zastanawiam się właśnie gdzie warto uderzyć żeby były dobrej jakości. Macie jakieś sugestie?![]()
Tak, ja urodziłam w 29+5 tc. U mnie ciąża jednokosmówkowa i pod koniec ciąży pojawił się zespół podkradania (ttts) pierwszy stopień, czyli małowodzie i wielowodzie, jeden synek w trakcie cc to praktycznie bez wód był no i odeszły mi wody czyli przyczyna gdzieś pośrodku, jednoznacznie mi tego nie powiedzieli.Nietupska przeprasza jezeli pokrecilam z nikiem twoje maluchy przyszly chyba na swiat przed skonczeniem pelnego 30go tygodnia.Powiedzieli Ci co bylo tego przyczyna?Jak sobie radza maluszki?
Adb7 orietujesz sie jak potoczyla sie historia z dzieciaczkami u anulfki, lub u innych forumowych kolezanek, ktore urodzily duzo wczesniej?
Dziewczyny, a gdzie kupujecie ciuszki dla maluszków? Wprawdzie dostanę jakieś od koleżanki, ale i tak sama też chcę kupić. Zastanawiam się właśnie gdzie warto uderzyć żeby były dobrej jakości. Macie jakieś sugestie?![]()