Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
7.09.16 także prawie 8 tyg temu. Ja byłam na 3 piętrze na perinatologii i tam miałam lekarza. Poród na dole ze swoim lekarzem cc w 34,2 ze względu na cholestaze I zagrożenie dla dzieci. Z dzieciakami wszystko ok. Lezaly 16 dni na neonatologi ale tylko ze względu na brak odruchu ssania. Gdy tylko nauczyły się jeść same to wyszliśmy do domu. Wcześniej leżałam 3 razy z czego w 30tc miałam podane sterydy. Warunki w mp są słabe ale mają specjalistów a dla dzieciaków wszystko człowiek wytrzyma.tak ale on nie robi Ałaszewski,dawno rodziłaś?
To identycznie jak ja. 35 tydzień. W przyszły czwartek wizyta. Cc mam 17 listopada. Spać jeszcze mogę. Ale są noce co oka nie mogę zamknąć. Duszno mi i gorąco. Odsypiam jak dzieci idą do szkoły czyli 8-10.Witam się pierwszy razwedług usg mamy 35 tydz , dwie dziewczyny Iga i Nikola
problemy widzę mamy podobne, ja już od kilku dni w nocy w ogóle nie śpię, odsypiam trochę od 6 rano do 10.W czwartek wizyta usg chcieliśmy cc w 38 tyg ale chyba już nie dam rady, ledwo do toalety dochodzę , kiepsko z chodzeniem.Z ruchami to tak jak u was jedna kopie jak wariatka druga siedzi często cicho.
Też juz leżałam chwile bo mi psikusa zrobiły,wiec z warunkami sie juz zapoznałam a napisz jak sama cc ?7.09.16 także prawie 8 tyg temu. Ja byłam na 3 piętrze na perinatologii i tam miałam lekarza. Poród na dole ze swoim lekarzem cc w 34,2 ze względu na cholestaze I zagrożenie dla dzieci. Z dzieciakami wszystko ok. Lezaly 16 dni na neonatologi ale tylko ze względu na brak odruchu ssania. Gdy tylko nauczyły się jeść same to wyszliśmy do domu. Wcześniej leżałam 3 razy z czego w 30tc miałam podane sterydy. Warunki w mp są słabe ale mają specjalistów a dla dzieciaków wszystko człowiek wytrzyma.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom