Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co z dziećmi? zabierają od razu? i kiedy dają? a rodzina kiedy można się widzieć ? sale takie jak na gorze 2 osobowe czy inne?a miałam spytać o cewnikowanie po znieczuleniu?czy bez?Cc ok. To już moje drugie w matce polce. Z powodu zrostow po pierwszym trwało trochę dłużej ale było ok. Dużo osób na sali bo poród był wcześniejszy i ciąża powikłania. Zawsze przy blizniakach jest dwóch neonatologow i dwie położne. Na sali operacyjnej warunki bardzo fajne. Nowe sprzęty. Na pooperacyjnej bez problemu przeciwbólowe podają morfina/ketonal i podpowiadają co zrobić aby wstanie później mniej bolało. Jeśli jakieś konkretne pytania masz to chętnie odpowiem
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzieci dostałam tylko do pocalowania i niestety pojechały na neonatologie bo to 34tc ciąży był i były niedojrzałe. Ale na gorze dziewczyny miały dzieci przy sobie. Jak chciały odpocząć to mogły oddać położynym ( mowie o położnictwie na 5 piętrze. Nie wiem jak jest na 4). Na pooperacyjnej dzieci nie widziałam a byłam tam przez 1,5h po cc. Na górze sale różne i 1 osobowe i 2,3. Ogólnie warunki gorsze niż te na oddziałach przed porodem. Cewnikowanie bez znieczulenia ale nawet przez sekundę nie bolało i za moment juz znieczulaja do cesarki. jeśli cc jest planowo to możesz się zgodzić na lewą tyle i wtedy ma się z samego rana. Ja nie miałam bo u mnie nie była planowana na ten dzień. Rodzina może odwiedzać właściwie już jak tylko przywioza z tej pooperacyjnej. Nawet w nocy choć wtedy wpuszcza tylko męża i nie na całą noc. Ale od samego rana mąż czy ktoś z rodziny może być.A co z dziećmi? zabierają od razu? i kiedy dają? a rodzina kiedy można się widzieć ? sale takie jak na gorze 2 osobowe czy inne?a miałam spytać o cewnikowanie po znieczuleniu?czy bez?
Mam pytanie czy wam tez pod koniec zaczęły puchnąc stopy ? ja od jakiegoś tyg mam baloniki do tego bardzo bolą pachwiny zaczęłam wiecej suplementować magnez i jest lepiej