Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czuję się coraz cięższa, ale całą ciążę czułam się bardzo dobrze więc jakoś przetrwam tę końcówkę :-) Logistycznie jesteśmy gotowi gorzej z psychiką ;-) To pierwsza ciąża więc wszystko będzie nowe. Ale damy radę!Moilka witamyI jak się czujesz? u nas też 1k2o i też mają być dziewczynki, ale ja dopiero 25t a ty jak się czujesz? opowiadaj
![]()
Zresztą na pewno wiesz o czym mówię :-) Teraz już się wyluzowałam i przeszłam w tryb oczekiwania.
fajna sprawa bo kolejki do większości lekarzy też są mniejsze i sporo badań za darmo w pakiecie.
Czuję się coraz cięższa, ale całą ciążę czułam się bardzo dobrze więc jakoś przetrwam tę końcówkę :-) Logistycznie jesteśmy gotowi gorzej z psychiką ;-) To pierwsza ciąża więc wszystko będzie nowe. Ale damy radę!
Przez pierwsze trzy mce był stres żeby dziecku się udało przetrwać a w 13 tyg okazało się, że to bliźniaki i do tego jednokosmówkowe więc wytchnienia nie byłoZresztą na pewno wiesz o czym mówię :-) Teraz już się wyluzowałam i przeszłam w tryb oczekiwania.
Imiona macie wybrane? Bo my wciąż nie wiemy...
Nam też Oliwka chodzi po głowieMoilka
U nas będzie Julia i Oliwiau nas też 1 ciąża i też się czasem zastanawiam jak to będzie. Ale jakoś damy radę, no ty już jesteś bliżej końca
jeszcze trochę i będziesz miała maleństwa przy sobie
![]()
U nas nigdy nie było. Ale przy jednojajowych to ponoć czysty przypadek :-)To też moja pierwsza ciąża. A miałyście w rodzinie bliźniaków?