Witam was wieczornie
Nadia to odpoczywaj tak jak zalecił lekarz-wszystko to dla dzidziusiow!
Bulkaasia super ze jest dobrze i oby tak dalej. Kciuki zacisniete
Trójpaczek ważne jest to abyś była spokojna i dobrej mysli-dziewczynki to wyczuwaja. Będzie dobrze-musi byc-one są silne tak jak mama i z czasem nauczą się wszystkiego tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość. A czas w szpitalu szybko zleci-zaraz się obejrzysz i będziecie w domku
Sikorkaaa gratuluję-juz blizej jak dalej jeszcze 2 miesiace i dziewczynki beda z Tobą

A przypomnij mi proszę Ty masz 2jajowe czy jedno bo nie pamiętam
NeSSi pamiętam Cię. I bardzo mi przykro że straciłaś jednego dzidziusia ale najważniejsze teraz ze drugi się dobrze rozwija i musisz myslec pozytywnie ze względu na niego. Trzymam kciuki żeby dalej było wszystko dobrze.
A ja po połówkowch. Parka się potwierdziła

. Wszystko jest dobrze-dzieci prawidłowo się rozwijaja-razem ważą 700g i lekarz powiedział że łożysko nie jest na szyjce i wszystko jest ok. Szyjka ma ponad 4 więc jest super. Ale ciężko mi się chodzi bo krocze mnie boli i ciągnie w dol

No i nie możemy dojść do porozumienia w sprawie imion (mi chłopięce się nie podobaja

) dla dziewczynki mamy kilka opcji. Ciężko będzie.
Aha i już mamy większe auto-wczoraj zmieniliśmy a dziś pojechaliśmy wózek zobaczyć na żywo i dalej nie przyszedł do hurtowni

masakra z tym czekaniem(1.5miesiaca).
Spokojnych snów