Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana i tak długo wytrzymalas,prawie 35t to i tak super,nie martw się,wszystko będzie dobrze, kruszynki potrzebuja jeszcze trochę czasu,a co do mleka to pewnie z dnia na dzień coraz więcej będzie,chociaz i tak pewnie trzeba będzie dokarmiac, chętnie bym zobaczyła te maleństwa więc jak będziesz mogła to podeslij zdjęciaNo ja wlasnie od Maluchow wrocilam. Niestety ciagle w inkubatorach, oddychaja samodzielnie, ale karmione sa przez rurke. Jutro moze mi pozwola Synka wziazc na rece. Pokarm odcigam recznie i laktatorem, ale dzisiaj nie starczylo dla dwojki ;-( mam nadzieje, ze jutro laktacja mi sie rozkreci...
Dziewczyny, trzymam kciuki zebyscie jak najdluzej dotrwaly w trojpaku, moje z 34+5 tygodnia tydzien gdzies beda w inkubatorach ;-( i jeszcze ich nawet nie trzymalam ;-(

Śliczne maleństwa,ogromne gratulacje!!!Wszystko jest na dobrej drodze,jeszcze trochę i wyjdziecie do domkuDzieki dziewczyny za slowa wsparcia! Wiem, ze to nie sa skrajne wczesniaki i maja je wypisac w ciagu tygodnia do domu, ale mam wyrzuty sumienia, ze nie moge sie nimi zajac jak powinnam, poprzytulac, nakarmic... boje sie, ze trace te kilka dni na nawiazanie wiezi z dziecmi. Z drugiej strony to szybko dochodze do siebie.
Natalia,
Ja mialam ciecie w piatek o 13 i do soboty do 13 lezalam pod kroplowkami z dragami wiec bylam malo kontaktowa. Postawili mnie kolo 15 a maz wozkiem zawiozl mnie do dzieci, tam juz krazylam na nogach miedzy nimi bo nie leza obok siebie. Wieczorem sciagnelam co mialam i pojechalam znowu do nich, ale wrocilam juz na nogach. Dzisiaj wezme prysznic i juz sama bede chodzila. Czuje sie naprawde niezle fizycznie, nie mam wielkich krwawien, troche macica mnie boli jak sie obkurcza, ale da sie przezyc. Szwy ciagna tez z kazda chwila mniej, a in wiecej sie ruszam tym jest lepiej ;-) podziwiam kobiety rodzace silami natury...
Dziewczyny,
Zycze Wam wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Wielkanocnych! Dajcie sie rozpieszczac rodzinie, nie przemeczajcie sie i duzo odpoczywajcie! Dolaczam zdjecie moich twinsow zaraz po porodzie
Zobacz załącznik 802869