Gratulacje Oska super że będzie parka .Ja dziś też byłam na wizycie i i mnie też wszystko dobrze.Nawet się poryczałam jak zobaczyłam dziś na usg w 3d maleństwa.Tak już wyraźnie je widać .We czwartek mam prenatalne może też poznam płeć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje. Śliczne Skarby[emoji7] [emoji7]Hejka ja juz jestem z wątku o bliźniakach i nie jest tak źle
Odczytuje co tu u was aby wesprzeć was dobrym.slowem ale widzę, że sobie radzicie.
Ja mialam termin na pazdziernik ale urodzilam we wrzesniu 2016.
Jest ciężko przy.dwojce, a mam porpwnanie bo mam jeszcze starszą córkę ale do.ogarniecia.
Za to szczęścia co nie miara. Grunt aby dzieciaki byly zdrowe z całą resztą sobie poradzicie.
Trzymamy za was wszystkie.kciuki!
I pozdrawiam z moimi prawie 10miesięcznymi maluchami
To moje maluchy 5 dni po porodzie![]()
A tu z teraz
![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Matko jakie słodziak aż się buzia sama uśmiecha [emoji2]gratuluję wspaniałych dzieciaków [emoji7]Hejka ja juz jestem z wątku o bliźniakach i nie jest tak źle
Odczytuje co tu u was aby wesprzeć was dobrym.slowem ale widzę, że sobie radzicie.
Ja mialam termin na pazdziernik ale urodzilam we wrzesniu 2016.
Jest ciężko przy.dwojce, a mam porpwnanie bo mam jeszcze starszą córkę ale do.ogarniecia.
Za to szczęścia co nie miara. Grunt aby dzieciaki byly zdrowe z całą resztą sobie poradzicie.
Trzymamy za was wszystkie.kciuki!
I pozdrawiam z moimi prawie 10miesięcznymi maluchami
To moje maluchy 5 dni po porodzie![]()
A tu z teraz
![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nudności chyba w każdej ciąży indywidualnie. Ja 24 tydzień dziś miałam taki smak na parówki i co?wszystko zwymiotowalam [emoji21]Podziwiam Was, że macie tyle energii. Ja jestem w 11 tygodniu i nie dam rady nic robić. Jak wrócę do domu z pracy, to umieram. Męczą mnie nudności, to brzuch mnie pobolewa, masakra. Nie mam na nic siły. Kiedy wam ustąpiły nudności?
Mam też ogromny problem z piciem, nic mi nie smakuje i mam jeszcze większe nudności nawet po wodzie. Dzisiaj sikałam na brązowo, więc wciskam wodę na siłę. Wypiłam dzisiaj już 2 szklanki płynów, a wczoraj 3 przez cały dzień.