Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakiej wartości tętna mieli?Hej hej..
Usg i przezornosci sa ksiakowe. Niestety trisomia 13 wyszla nam 1:126 dla jednego i 1:156dla drugiego. Trisomia 21 1:20000 wiec to bardzo fajnie tylko ta tris13 spedza mi sen z powiek ehh
Do. Tego jestem non stop od 26.04 chora.. znaczy niee wiem czy chora ..:/ czuje siee paskudnie nie mam na nic sily ochoty ani checi. Do tego co kilka dni mam 38-39 Cgoraczki taka jednodniowa.. eh powiem Wam ze w pierwszej ciazy to. Czulam sie fenomenalnie teraz,mam wciaz pod gorke :/
No dobra pozalilam siee juz mi troszke lepiej :-)
Sciskam Was weekendowo
Współczuję Ci bo to często niszczy związek. My teraz jesteśmy w trakcie przeprowadzki do moich rodziców i choć mam cudnych rodziców też się obawiam jak to będzie. Ale tam będę mieć pomoc i nie będę tracić na wynajem.bedziemy mieć osobne wejscie i 4 pokoje [emoji4]dużo łazienkę i kuchnię. Nie jeden by chciał mieć takie warunki [emoji16] życie nie jest łatwe. Trzymaj się musisz to jakoś przetrzymać [emoji4]Muszę się wygadać... Matka faceta to najgorsza osoba na świecie. Przy mnie jest milutka, ale potem ciągle nadaje: że Kasia leniwa, że wszyscy Polacy to lenie i złodzieje, że dlaczego Kasia nie pakuje kanapek do pracy facetowi, że Kasia jest niemiła, że że że... To osoba, która tylko szuka dramatu i powodów do narzekania. Np. przychodzi do sąsiada z ciastem, ale sąsiad jest cukrzykiem i ciast nie je, więc matka płacze przez tydzień, że ludzie są niewdzęczni, okropni, ona tak się stara, ciasto takie dobre, a wszyscy robią jej na złość. Najgorsze jest to, że jej gadanie to nie jest takie nieszkodliwe gadanie babci, tylko cały zestaw płaczu, szantażu i narzekania "jestem taka biedna, mój syn taki okropny, ja taka cudowna, świat jest przeciwko mnie, a Kasia, Polska i wszyscy Polacy to złodzieje i pasożyty" + płacz i histeria. Na miejscu faceta, odcięłabym się od niej. Gdyby to ode mnie zależało, moje dzieci NIGDY by jej nawet nie poznały. Ale nie da się... A jutro zaprosiła nas na obiad, bo przecież ona tak się stara i chce być obecna w naszym życiu. Już siedzę i płaczę... A jak się dzieci urodzą... Nawet sobie nie chcę tego wyobrażać![]()

Muszę się wygadać... Matka faceta to najgorsza osoba na świecie. Przy mnie jest milutka, ale potem ciągle nadaje: że Kasia leniwa, że wszyscy Polacy to lenie i złodzieje, że dlaczego Kasia nie pakuje kanapek do pracy facetowi, że Kasia jest niemiła, że że że... To osoba, która tylko szuka dramatu i powodów do narzekania. Np. przychodzi do sąsiada z ciastem, ale sąsiad jest cukrzykiem i ciast nie je, więc matka płacze przez tydzień, że ludzie są niewdzęczni, okropni, ona tak się stara, ciasto takie dobre, a wszyscy robią jej na złość. Najgorsze jest to, że jej gadanie to nie jest takie nieszkodliwe gadanie babci, tylko cały zestaw płaczu, szantażu i narzekania "jestem taka biedna, mój syn taki okropny, ja taka cudowna, świat jest przeciwko mnie, a Kasia, Polska i wszyscy Polacy to złodzieje i pasożyty" + płacz i histeria. Na miejscu faceta, odcięłabym się od niej. Gdyby to ode mnie zależało, moje dzieci NIGDY by jej nawet nie poznały. Ale nie da się... A jutro zaprosiła nas na obiad, bo przecież ona tak się stara i chce być obecna w naszym życiu. Już siedzę i płaczę... A jak się dzieci urodzą... Nawet sobie nie chcę tego wyobrażać![]()
Jak tam trójpaczki się czujecie? Co słychać?
Ja po wielkim przypływie energii całkowicie opadłam, tzn. chętnie bym coś porobiła ale brzuch nie pozwala ciągle pobolewa, ciągnie w dół. Do wizyty jeszcze tydzień, więc leżę i schizuję. Nie można by tak przyspieszyć czasu? Czas pomyśleć o jakiś zakupach dla dziewczynek, bo nie mam kompletnie nic ale wręcz boję się ruszyć z domu.
Hej!
Martwię się
Dzisiaj moje Maluchy wogole nie dają o sobie znać. Wczoraj kopaly ale bardzo rzadko.
Powiem że to 21 tc i mam łożysko na przedniej ścianie ;(
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom