Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no ale jestem zdecydowana na konkretny model a to już coś
Bardo fajny Też mamy !Ja już mam, jestem w 19 tyg. Kupiłam go jakieś dwa tyg temu, bo trafiła się okazja. Mam Doriana. Znalazłam go na olx za 1200 zł, a nowy 2700!![emoji3]Tutaj jest tylko tak wstępnie złożony, więc wygląda jak wygląda. Sprawdziłam i mieści się w drzwi, więc nie żałuję zakupu.[emoji4]![]()

I jak Wam się sprawuje ten wozek?? Słodkie Skarby[emoji7] [emoji7]Bardo fajny Też mamy !![]()
![]()
Ja jestem mega zadowolona.. fajnie się prowadzi jest lekkiI jak Wam się sprawuje ten wozek?? Słodkie Skarby[emoji7] [emoji7]
Hej. To super, że wszystko w porządku[emoji4] . Z wagą niestety nie pomogę, bo się nie znam. A lekarz coś mówił?Hej. Właśnie wracam z IP. Wszystko w porządku z maluchami - tylko zastanawia mnie czy różnica w gramaturze jest ok. synek wazy 436 g a córcia 367 g- 21+2 tc
A co do wózka zamówiłam o taki![]()
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nic ;(Hej. To super, że wszystko w porządku[emoji4] . Z wagą niestety nie pomogę, bo się nie znam. A lekarz coś mówił?