Ola__28.12
Zaangażowana w BB
Hej:-) ja zaczynam wlaśnie 21 tydzień i od początku ciąży przytyłam prawie 2,5 kg więc jest dobrze.Brzuszek było widać szybko, bo już w 14 tygodniu :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My tez wlasnie chcemy dac odrazu do osobnego pokojuShamel pomóc na początku może się przydać. Ale nie 24 na dobę bo to można świra dostać. U mnie teściowa przychodziła w 2 i 3 miesiącu po 15 i to w stu procentach wystarczało. Co do spania u mnie dopóki się mieściły to spały razem. Miałam monitory oddechu montowane do pieluchy i mogły spać razem. Karmiłam je prawie od początku butlą. Glodniały od urodzenia jednocześnie i przystawianie ich obu na raz było ponad moje możliwości, a z laktatorem się nie dogadalam [emoji5]. W nocy jak budziła się na jedzenie jedna to druga też dostawała butlę. Raz zrobiliśmy eksperyment i nie obudzilismy jednej na butlę, cała noc to było karmienie masakra. Jedna była po prostu większym spiochem i musiała mieć już mega pusto w brzuszku żeby się obudzić na jedzenie. Od początku spały w swoim pokoju, nigdy z nami w łóżku.
My Tez odrazu dwa lozeczkano te wieksze 140 na 70 z funkcja zrobienia później tapczanika za jednym razem tak jak mowisz żeby to zalatwic i jakos zorganizowac zeby co chwile czegos nie dokupowac albo przestawiac. Ja tez sie obawiam wstawania w nocy...najgrosze bedzie karmienie w nocy i chodzenie tam do pokoju co kilka godzin ;/
super pomysł z tymi tapczanikami! nie widziałam takich łóżeczek, gdzie chcecie kupić?My Tez odrazu dwa lozeczkano te wieksze 140 na 70 z funkcja zrobienia później tapczanika za jednym razem tak jak mowisz żeby to zalatwic i jakos zorganizowac zeby co chwile czegos nie dokupowac albo przestawiac. Ja tez sie obawiam wstawania w nocy...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
super pomysł z tymi tapczanikami! nie widziałam takich łóżeczek, gdzie chcecie kupić?