Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
25 tydzień, dziś nawet mąż mi nie kazał nigdzie iść a o szkole to zapomnij dziś. Tak właśnie @adunnnia90 dzis dzień lenia i leżę sobie ile sam radęMarti a który tydzień u Ciebie? twardnienie brzucha owszem zdarza się, ale jest sygnałem żeby zwolnić tempok w pierwszej ciąży twardniał mi brzuch od 20tygodnia i wystarczyło poleżeć i odpocząć i przechodziło, ale wiadomo z bliźniakami nic jest proste, pooszczędzaj się dzisiaj i jak nie przejdzie to wtedy jedź to sprawdzić
25 tydzień, dziś nawet mąż mi nie kazał nigdzie iść a o szkole to zapomnij dziś. Tak właśnie @adunnnia90 dzis dzień lenia i leżę sobie ile sam radę![]()
Shamel to jesteśmy 2, bo ja mam wrażenie że wyglądam jakbym miała zaraz urodzić a to dopiero początek 24 tygodniadziewczyny, ale macie małe te brzuszki...ja jestem w 13tyg i wyglądam jak wieloryb![]()
dziewczyny a mi jakieś cuda w moczy powychodziły wczoraj;/;/;/ ketony-śladowe, erytrocyty (czyli krew) śladowe, leukocytów 30-50...eh;/;/;/ poszłam znowu dziś na posiew, chociaż ostatni nie pokazał kompeltnie nic;/;/
Mi od początku ciąży źle wyniki moczu wychodziły też, musiałam brać antybiotyk..a jak 3 tygodnie temu w końcu w moczu wyszło wszystko ładnie, to dopadła mnie anemia. Także to chyba taki urok nas podwójnych ciężarówek![]()