Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajny jest!Ale cena przeraza :/Zobacz załącznik 821807 My mamy mountain buggy duet- jeden obok drugiego. Mamy bardzo mała windę i niestety wszystkie inne wózki odpadały. A chciałam mieć jeden obok drugiego, tak żeby widzieć dwójkę dzieci dobrze. Nasz ma tylko 65 cm szerokości, jest lekki, fajnie nim się skręca . Ale minusem jest cenanowy z akcesoriami to 7 tys., ale udało nam się kupić używkę na połowę ceny.
Na zdjęciu jest nie do końca złożony, budki nie są "ponaciagane"
@Blanka8 ja chyba nie dałabym rady na weselu, już za często boli mnie brzuch i uciska. Myślę, że wszyscy zrozumieją, jeśli się nie pojawisz.
Fajny i tanio ci się udało kupićJa kupuję taki wózek, znalazłam na OLX za 1100zl i sobie go zarezerwowałam, pani mi go do października zatrzyma. Normalnie te wózki kosztują nowe koło 2300,2400zl.
To jest 3w1 gondole + spacerówki + foteliki samochodowe.
To nie jest baby active twinny? Ten akurat lipny faktycznie,co właśnie się boje,ze jak to mieć dostęp do dziecka w takim jednym za drugim,ale ten bebetto jeden za drugim już inaczej trochę,ale tez nie wiem.moja siostra ma taki i żałuje. Mówi, że do tego dziecka na dole jest bardzo kiepski dostęp.![]()
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Fajny i tanio ci się udało kupića jak on się nazywa ?
Nas też przerażała, ale prawda jest taka, że nie było innego wyjścia..nie mamy w bloku gdzie zostawiać wózka na dole, a winda ma 73 cmFajny jest!Ale cena przeraza :/
Nas też przerażała, ale prawda jest taka, że nie było innego wyjścia..nie mamy w bloku gdzie zostawiać wózka na dole, a winda ma 73 cmdlatego gdy pojawilo się ogłoszenie używanego to jechaliśmy po niego od razu 400 km..ale za to jest lekki, sam wózek waży chyba ok 16 kg i bardzo łatwy w składaniu.