Necia0
Fanka BB :)
Bardzo fajnyCo do wózków to my dzis nasz wlasnie odebralismy ze sklepu razem z fotelikami [emoji7] wozek jeden za drugim bebetto 42 model 2017 i nie moge sie napatrzec.![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo fajnyCo do wózków to my dzis nasz wlasnie odebralismy ze sklepu razem z fotelikami [emoji7] wozek jeden za drugim bebetto 42 model 2017 i nie moge sie napatrzec.![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mam. I najgorsze, że jak byłam niezłym kierowcą to teraz nie puszczam się w dalsze trasy. Jestem jakaś tak rozkojarzona, że boję się normalnie. Mąż wraca w czwartek, w końcu, i zarzucam większość obowiązków na niego.Cześć dziewczyny, @Marti92 mnie też jakieś przeziębienie łapie i ucho boli:/
A wczoraj to w ogóle dałam popis wieczorem -wracajac od mojego rodzeństwa i wysiadając z auta robiłam butelkę z jakimś alkoholem, który dostaliśmy od nich z ich wakacji. I tak mnie to wyprowadziło z równowagi, że taka nieogarnięta ostatnio jestem, że rozryczalam się jak dziecko na tym parkingu. Potem w domu też się nie mogłam uspokoić, godzinę ryczalam, mąż nawet nic mi nie mówiąc do sklepu poszedł kupić moją ulubioną czekolade, ale też nie pomogła..masakra, wcześniej tak nie miałam, jakieś ostatnie 2 tygodnie mam takie huśtawki. I jeszcze wszystko leci mi z rąk i nic nie potrafię ogarnąć:/ też tak macie?
A ja wyladowalam na patologii ze skracajaca sie szyjka opuchnietymi nogami. Pobrali mi posiew ijak nic nie wyjdzie to krazek a jak wyjdzie to antybiotyki i krazek
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom