adunnnia90
Fanka BB :)
Słodki [emoji4]Zobacz załącznik 823701 Śliczne brzuchole i zgrabne,ja się czuje jak słonik
tez na grudzień mam termin![]()
Dobrej nocy dziewczyny!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słodki [emoji4]Zobacz załącznik 823701 Śliczne brzuchole i zgrabne,ja się czuje jak słonik
tez na grudzień mam termin![]()
Dobrej nocy dziewczyny!
Kochana bedzie dobrze, moze faktycznie idz do tego dentysty i bedziesz spokojniejsza bo stres tu nie pomoze...dzięki @Necia0
dziewczyny u mnie znowu jazdy z CRPoszaleje dosłownie, oszaleje odwiozą mnie w kaftanie
w sobote odstawiłam ten antybiotyk doustny wczoraj crp=25,77
nie pójde do szpitala za cholere
rozmawiałam z moją lekarką i kazała dziś crp powtórzyć i dać próbke moczu na badanie ogólne...wyniki znowu dziś ok 18tej dopiero...ehhh.... moja lekarka podejrzewa ze to crp nie jest spowodowane ciążą, moczem itp...i zasugerowała wizyte u dentysty, zaraz sie zapisze gdzieś
eh... masakra jakaś
a Wasze brzuszki MALEŃKIE i takie zgrabniutkieja w 17tyg wyglądam jak wieloooryb przy Was
Daj znać koniecznie, jak już będziesz miała te wyniki z dzisiejszych badań. Skoro sama lekarka podejrzewa, że to nie przez ciążę, to zarejestruj się do dentysty rzeczywiście. Ja też idę właśnie w czwartek, tak profilaktycznie i kontrolnie. Nie stresuj się na zapas.dzięki @Necia0
dziewczyny u mnie znowu jazdy z CRPoszaleje dosłownie, oszaleje odwiozą mnie w kaftanie
rozmawiałam z moją lekarką i kazała dziś crp powtórzyć i dać próbke moczu na badanie ogólne...wyniki znowu dziś ok 18tej dopiero...ehhh.... moja lekarka podejrzewa ze to crp nie jest spowodowane ciążą, moczem itp...i zasugerowała wizyte u dentysty, zaraz sie zapisze gdzieś
eh... masakra jakaś
a Wasze brzuszki MALEŃKIE i takie zgrabniutkieja w 17tyg wyglądam jak wieloooryb przy Was
Kwiatuszki chyba optycznie pomniejszają brzuszekI jeszcze te Twoje kwiatuszki na ubraniu
Nie stresuj się,ja tez byłam u dentysty i muszę jeszcze raz iść,posłuchaj lekarki i się nie martw,a 17 tydz kiedy to było :0 wszystko będzie dobrze,3maj siędzięki @Necia0
eh... masakra jakaś
dzięki @Necia0
eh... masakra jakaś
Może mieć rację, bo ja też miałam podwyższone CRP a wszystkie badania inne wychodziły ok, doleczyłam zęba i CRP spadło i jest teraz około 3...
a jakie to crp miałaś przed leczeniem? bolał Cię jakoś ten ząb, ze wpadłaś na to że to może być ząb?