Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieje, że u mnie też przyczyną jest ząb, fakt dawno nie byłam u dentysty;/ jutro mam wizte na 15:15. a dziś te wyniki...aż mi sie ręce trzęsa, co dziś wieczorem zobaczę![]()
mam wynikicrp 29.56
a mocz jakieś dziwne rzeczy:
Leukocyty 70-100 wpw
Pasma śluzu dość liczne Bakterie dość liczne
Kryształy szczawianu wapnia liczne
mam wynikicrp 29.56
Leukocyty 70-100 wpw
Ja wręcz czuje kochana jak oni głowami mi tam cisną, a ruchy czasem mało przyjemne są...Dziewczynki mam do was pytanie.
Macie tak czasem że jak Was dzieciaki kopią to czujecie to na samym dole brzucha i aż wam brzuch podskakuję. I jeszcze czasem tak kopnie że aż zaszczypie was w boku...? Takie bardzo nieprzyjemne uczucie?
Kochana crp możesz mieć przez te wyniki moczu podwyższone. też miałam liczne bakterie, nabłonki i coś tam jeszcze jako liczne, teraz już nie pamiętam bo to było w 1 trymestrze. Dostałam antybiotyk i po nim wyniki wróciły do normy. Także głowa do góry, dostaniesz leki i wyniki się unormują. Teraz też czekam na wyniki posiewu, ale miałam nieznacznie przekroczona ilość bakterii więc mam nadzieję że tym razem będzie ok.mam wynikicrp 29.56
Leukocyty 70-100 wpw
Mi ostatnio ich ruchy wręcz ból się sprawiają, a wczoraj Młody tak raptownie zmienił pozycję, że jak opierałam na brzuchu rękę z telefonem,to prawie mi z ręki wyleciałDziewczynki mam do was pytanie.
Macie tak czasem że jak Was dzieciaki kopią to czujecie to na samym dole brzucha i aż wam brzuch podskakuję. I jeszcze czasem tak kopnie że aż zaszczypie was w boku...? Takie bardzo nieprzyjemne uczucie?
Mi ostatnio ich ruchy wręcz ból się sprawiają, a wczoraj Młody tak raptownie zmienił pozycję, że jak opierałam na brzuchu rękę z telefonem,to prawie mi z ręki wyleciałDziewczynka z kolei strasznie uciska mnie na wszystko wewnątrz brzucha.no ale myślę sobie, że dobrze, że tak wierzgaja, to chyba znaczy że wszystko ok
![]()