Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale wiesz co, ja na prawde nie potrafie sie jeszcze tym martwic! nie wiem, moze jeszcze za wczesnie na to, a moze dlatego ze lekarz tak mnie nastawil, ze moze sie cos stac, ze ciaza mocno zagrozona itp. Czekam na ta wizyte (juz w ten czwartek w koncu) i caly czas zadreczam sie myslami, czy wszystko bedzie dobrze, i czy dalej beda DWA groszki
I moze dlatego nie potrafie jeszcze sie martwic przyszloscia. Ty tez sie juz tak nie zadreczaj, to nic nie da, a przeciez wiesz ze teraz stres niewskazany;-) Moze staraj sie wiecej pozytywow dostrzegac, a moze po prostu sprobuj przeprogramowac sie na myslenie "wszystko bedzie bobrze". Bo na pewno bedzie!
Mam pytanko - jak tak Wasze brzuszki, tzn. czy rosna, a jesli tak to kiedy zaczely? Ja bardzo schudlam w pasie, talia mi sie zrobila, i wogloe plaska jak deska jestem
No i niepokoi mnie to, bo "pojedyncze" mamuski na majowkach juz pisza jak to im brzuchy powypychalo i ich zdjecia nawet wklejaja, a ja z blizniakami i kompletnie nic tam nie widze... 9 tc3d u mnie, hmmm... powinno byc juz cos widac?? Pozdrowionka