Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale wiesz co, ja na prawde nie potrafie sie jeszcze tym martwic! nie wiem, moze jeszcze za wczesnie na to, a moze dlatego ze lekarz tak mnie nastawil, ze moze sie cos stac, ze ciaza mocno zagrozona itp. Czekam na ta wizyte (juz w ten czwartek w koncu) i caly czas zadreczam sie myslami, czy wszystko bedzie dobrze, i czy dalej beda DWA groszki
I moze dlatego nie potrafie jeszcze sie martwic przyszloscia. Ty tez sie juz tak nie zadreczaj, to nic nie da, a przeciez wiesz ze teraz stres niewskazany;-) Moze staraj sie wiecej pozytywow dostrzegac, a moze po prostu sprobuj przeprogramowac sie na myslenie "wszystko bedzie bobrze". Bo na pewno bedzie!
Mam pytanko - jak tak Wasze brzuszki, tzn. czy rosna, a jesli tak to kiedy zaczely? Ja bardzo schudlam w pasie, talia mi sie zrobila, i wogloe plaska jak deska jestem
No i niepokoi mnie to, bo "pojedyncze" mamuski na majowkach juz pisza jak to im brzuchy powypychalo i ich zdjecia nawet wklejaja, a ja z blizniakami i kompletnie nic tam nie widze... 9 tc3d u mnie, hmmm... powinno byc juz cos widac?? Pozdrowionka