Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacz załącznik 826176 Tak w ogóle to nie mogę spać,zjadłam 3 bułki i teraz leżę,czujecie jak słońa pokażcie swoje brzuszki,ja to już na prawdę jestem duża aż mi ciężko chodzić
![]()
U mnie też jedna od drugiej 5 dni starszaJa mam,ze jedna jest o 5 dni strasza od drugiej![]()
Ja mam termin wyliczony na 28 grudniaZ tymi terminami to u mnie też rozbieżności są. Zawsze wychodziło z USG że dziewczynka jest3-4 dni starsza, a ostatnio wyszło że chłopak nadgonil i mają ten sam dzieńa termin z miesiączki mam na 27 grudnia (dziś mam 29+6) i to się na pewno zgadza, bo miałam inseminację, więc łatwo to u mnie dokładnie wyliczyć. Ale według USG ostatnio wyszedł termin na 12 grudnia, tak dzieciaki rosną
![]()
Necia pewnie każdy Ci to mówi, ale ja nie wiem gdzie Ty w tym swoim brzuszku mieścisz dwójkę dzieciZobacz załącznik 826186
A to my z 12.10
Przepraszam za rozwalone zabawki z tyłu, ale to królestwo moich dzieci, a tam na próżno szukać porządku![]()