Mea1989
Fanka BB :)
I najważniejsze, że są zdrowe i ruchliwe, oby tak dalejHej dziewczyny. Ładne te wasze łóżeczka i pościele i fajnie,ze macie możliwość kupić takie fajne wózki w dobrym stanie za świetna cenę. Ja narazie nic nie wybrałam,mam nadzieje,ze uda się znaleźć coś zanim urodzęja wczoraj zmęczona już cały dzień poza domem. Na wizycie Ok,dziewczyny maja po 1700 g ponad i ta po prawej stronie tez się obróciła główka dlatego ostatnio tak mnie chyba ciśnie jak napierają główkami na dół
ale za to druga wczoraj po minucie jak położna tylko się odwróciła i dalej jedzie po brzuchu a ta pierwsza siup i się obróciła główka do góry,zreszta cały czas się kręciła i kopała wiec jeszcze zmieni pozycje pewnie nie raz i teraz to sama nie wiem jak jest ułożona
Miłego dnia!![]()
Nawet nie wiedziałam, że obracanie tak im szybko idzie, tzn wiedziałam, że się z czasem mogą obrócić do góry nogami ale nie, że w takim ekspresowym tempie
@Necia0 literki super, ja uszyłam sobie sama takie tylko jednokolorowe i na razie tylko jedno imię, ale to też pokażę jak już będą wisiały