Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewczyny. Mam pytanie dot. badan prenatalnych. Dzwonilam dzisiaj sie umowic i koszt to 350 zl. Czy bylyscie prywatnie czy dostalyscie skierowania od swojego doktora? Jestem w 11 tygodniu.
Witajcie dziewczyny. Ja dziś nocka straszna spać nie mogłam bo miałam duszności, ułożyć się z brzuchem też nie za bardzo i do tego chrapiacy mąż...
A teraz melduję się po wizycie szyjka 3,8. Wszystko dobrze lekarz powiedział że narazie przedwczesny poród mi nie grozi. Filip ma. 2200 a Oliwia 2300. Dzisiaj zechcialy buźki pokazać [emoji4][emoji7] kolejna wizyta za dwa tygodnie i już dostanę skierowanie do szpitala.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
@Ola__28.12 kochana, trzymaj się tam dzielnie. Rzeczywiście wymęczyli Cię tymi badaniami po przyjęciu- mogli zrobić ktg osobno każdemu dzidziusiowi. U mnie tak robią,bo nigdy nie da się złapać 2 naraz, a nawet jeśli to tak jak u Ciebie zaraz któreś ucieka.Hej dziewczyny. Niestety melduję się ze szpitala. Wczoraj bylam u swojego lekarza i okazalo sie podc oozas usg że jedna z dziewczynek na za wysokie tętno. Dała mi skierowanie i kazała natychmiast jechać na izbę przyjęć. Tak mnie wymęczyli badaniami że brzuch strasznie bolał. Podłączyli ktg i tu zaczął się koszmar. Jak udało się złapać serduszko jednej to druga uciekła.Nie mogli tego ustawić, a ja musiałam leżeć na wznak co wiązało się z potwornymi dusznosciami i bolem. Do tego jeszcze skonczyl sie im papier w tej maszynie i babka nie radzila sobie z jego wymianą. Lekarz powiedział że z zapisu wyszla prawidłowa średnia, ale poozniej na usg znowu tętno podwyższone. Całą noc nie spałam mimo zmeczenia bo bylo mi tak niewygodnie. Co pare godzin przychodzili sprawdzać serduszka.Tak się martwię o moje okruszkiWagę określili na 2100 i 2200.Wczoraj skończyłam 34 tydzień.
Czesc dziewczyny. Mam pytanie dot. badan prenatalnych. Dzwonilam dzisiaj sie umowic i koszt to 350 zl. Czy bylyscie prywatnie czy dostalyscie skierowania od swojego doktora? Jestem w 11 tygodniu.
Dziękuję Ci ko kochana za wsparcie:-* W takich chwilach to dużo znaczy.@Ola__28.12 kochana, trzymaj się tam dzielnie. Rzeczywiście wymęczyli Cię tymi badaniami po przyjęciu- mogli zrobić ktg osobno każdemu dzidziusiowi. U mnie tak robią,bo nigdy nie da się złapać 2 naraz, a nawet jeśli to tak jak u Ciebie zaraz któreś ucieka.
Staraj się nie stresować za dużo, choć wiem, że to nie łatwe :-* Lepiej, że jesteś pod kontrolą lekarzy cały czas. Dużo siły dla Was!
Ja chodzę do lekarza prywatnie i dostalam skierowanie do szpitala na badania prsnatalne i za nic nie placilam. To chyba zależy czy lekarz ma umowę z NFZ.Czesc dziewczyny. Mam pytanie dot. badan prenatalnych. Dzwonilam dzisiaj sie umowic i koszt to 350 zl. Czy bylyscie prywatnie czy dostalyscie skierowania od swojego doktora? Jestem w 11 tygodniu.