Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny bylam wczoraj na badaniu i z dzieciaczkami wszystko dobrze. Jestem w 12 tygodniu ciazy. Chociaż wiem już od miesiąca że to bliźniaki to do teraz nie oswoiłam się z tą myślą. Mam już dwójkę dzieci i jakoś ciężko mi przyjąć do wiadomości że będę miała 4 dzieci. Mam dwóch chłopców i liczę chociaż na 1 dziewczynke. Od kiedy znacie płeć Waszych dzieci?
Dziewczyny, miałam dzisiaj USG robione w szpitalu i maluszki ładnie przybierają- chłopiec waży 1945g, a dziewczynka 2066g (32+4 tc)Ogólnie z dzieciaczkami wszystko w porządku, dalej ułożone glowkowo
![]()
Ja dziś równo 33+0 więc jesteśmy w trójkę w jednych tygodniachKochana, idziemy łeb w łebteż mam dziś 32+4
Dzidzie super wagowo! Najważniejsze, że wszystko ok!
Ja jutro idę do szpitala, to może zrobią mi usg. Do tej pory chłopak był większy i ułożony miednicowo. Pewnie już tak zostanie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja znam płeć na 90% od 13 tyg. Potwierdził to lekarz w 16 tyg. Czasami ciężko jest dokładnie zbadać dwójkę dzieci, bo różnie się układają. Jestem w 32 tyg i nie widziałam buzi dzieci, bo odwracają się plecami.Dziewczyny bylam wczoraj na badaniu i z dzieciaczkami wszystko dobrze. Jestem w 12 tygodniu ciazy. Chociaż wiem już od miesiąca że to bliźniaki to do teraz nie oswoiłam się z tą myślą. Mam już dwójkę dzieci i jakoś ciężko mi przyjąć do wiadomości że będę miała 4 dzieci. Mam dwóch chłopców i liczę chociaż na 1 dziewczynke. Od kiedy znacie płeć Waszych dzieci?
Dziewczyny bylam wczoraj na badaniu i z dzieciaczkami wszystko dobrze. Jestem w 12 tygodniu ciazy. Chociaż wiem już od miesiąca że to bliźniaki to do teraz nie oswoiłam się z tą myślą. Mam już dwójkę dzieci i jakoś ciężko mi przyjąć do wiadomości że będę miała 4 dzieci. Mam dwóch chłopców i liczę chociaż na 1 dziewczynke. Od kiedy znacie płeć Waszych dzieci?
Jaka ładna waga[emoji4] [emoji106]Dziewczyny, miałam dzisiaj USG robione w szpitalu i maluszki ładnie przybierają- chłopiec waży 1945g, a dziewczynka 2066g (32+4 tc)Ogólnie z dzieciaczkami wszystko w porządku, dalej ułożone glowkowo
![]()
Jaki wózek zakupilas?Dziewczyny, wczoraj przyszedł wózek. Jeju jaki wielkoludnie wiem, gdzie będę go trzymać
do auta nie wejdzie i waży tyle, że sama na pewno go sobie nie złożę. Kosmos
![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi na I prenatalnych lekarz powiedział że jedno na 80% dziewczyna a 3 tyg później juz wiedziałam że będzie parka [emoji4]Dziewczyny bylam wczoraj na badaniu i z dzieciaczkami wszystko dobrze. Jestem w 12 tygodniu ciazy. Chociaż wiem już od miesiąca że to bliźniaki to do teraz nie oswoiłam się z tą myślą. Mam już dwójkę dzieci i jakoś ciężko mi przyjąć do wiadomości że będę miała 4 dzieci. Mam dwóch chłopców i liczę chociaż na 1 dziewczynke. Od kiedy znacie płeć Waszych dzieci?