Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekam na tel ze szpitala z wynikami No i niedługo 37 tydz będzie,Uh Uh ciężko i zaczynam się bac i stresować porodem
ale niedługo maluszki będą z nami 
Powoli opcji brakuje jak się położyć. Ja już czasami nie wiem co ze sobą zrobić. Wytrzymać do 38 tygodnia to marzenie, ale całkiem realne. Do skończenia 38 tygodnia mam 3 tygodnie i myślę sobie, że tyle dałam radę to może jeszcze wytrwam chociaż 37 tydzień też byłby już o.k. A na kiedy masz termin zaplanowany?Oj tak w sumie to już człowiekowi w każdej pozycji źle, chodzić czy siedzieć też boli. Podziwiam że chcecie wytrzymać do 38 tc, ja 34 tc i mam już naprawdę serdecznie dość :/
Biedactwojejku dziewczyny, przytulam Was mocno, widze z już ledwo żyjecie na tej końcówce
a ja nadal walcze z przeziebieniem, gardło boli okropnie, miód, imbir, cyryna, czosnek non -stop..zobaczy ale chyba jutro juz pojde do lekarza bo okropnie mnie męczy![]()
BiedactwoMam nadzieję że lezysz w łóżku i odpoczywasz. Mi cytryna i imbir pomogły.
Oj ja tak samo... U mnie jeszcze dwa tygodnie i już odliczam [emoji4]Oj tak w sumie to już człowiekowi w każdej pozycji źle, chodzić czy siedzieć też boli. Podziwiam że chcecie wytrzymać do 38 tc, ja 34 tc i mam już naprawdę serdecznie dość :/
Oj tak w sumie to już człowiekowi w każdej pozycji źle, chodzić czy siedzieć też boli. Podziwiam że chcecie wytrzymać do 38 tc, ja 34 tc i mam już naprawdę serdecznie dość :/