Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej! Dziś przyszły na świat moje dwie córeczki attachFull830235
Porod siłami natury.
Sara- 2670g,47 cm o 11:13
Amina- 2325 g,44 cm o 12:21
Obie po 10 punktów moje kruszynki,porod był ciężki,i mam pare szwów,ale co za uczucie mieć takie dwie kruszynki.Napisze więcej innym razem! Pozdrawiam
Porod siłami natury.
Obie po 10 punktów moje kruszynki,porod był ciężki,i mam pare szwów,ale co za uczucie mieć takie dwie kruszynki.Napisze więcej innym razem! Pozdrawiam
Zobacz załącznik 830198 Zobacz załącznik 830199 Zobacz załącznik 830199 Zobacz załącznik 830200
z tyłu na każdej półce mam 56-62 a z przodu 44-50tki z każdego rodzaju![]()
Porod siłami natury.
SuperPrzy pierwszym dziecku też tak miałam wszystko super rozmiarami poukładane. Teraz już przykładałam rzeczy do siebie i porównywałam długość, bo czasem pomimo tego, że rozmiar ten sam, to znacząco różniły się ubranka różnych firm (np. kupiłam kilka ubranek rozm. 50 w smyku a okazuje się, że wypadają jak duuuże 56).
Jeszcze @Necia0 się nie odzywa. Mam nadzieje, że wszystko ok![]()
Cześć kochana, dziękuję za troskę :*
Nie odzywałam się bo ostatnio mam ciężkie dni. W poniedziałek byłam u swojego lekarza i wiem już ze 4.12 idę do szpitala, choc doktorka nie bardzo wie co dalej ze mna robić. Z jednej strony chodzi o to by dac dzieciom jeszcze chwilkę, a z drugiej sporo ryzykujemy. Niestety od wizyty kiepsko się czuje i bardzo mnie boli. W poniedziałek idę ponownie to będzie już moja ostatnia wizyta przed szpitalem. Piękne macie brzuszki i cudnie już wszystko przygotowane
Pozdrawiam Was!
Marti92 gratuluję z całego serca, dzielna z Ciebie kobitaWspaniale że z dziewczynkami wszystko dobrze. Życzę szybkiego powrotu do pełni sił
P.s. szkoda że zdjęcie się nie otwiera :/
Necia, ale co się dzieje, czemu nie wiedzą co z Tobą zrobić?