• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Ja mam pytanko odnosnie terminu porodu. Mam termin porodu ustalony na koniec 40 tyg, czyli standardowo, ale z tego co slysze bliźnięta rodzą sie wczesniej. Napiszcie w ktorym tyg urodzilycie i czy musialyscie wczesniej lezec. Pozdrawiam Was wszystkie.

termin ustalony jest normalnie na 40 tyg. ale w 37/38 tyg. cesarka :) moja trzecia ;) chyba ze rodzisz naturalnie.

reklama
Ja mam pytanko odnosnie terminu porodu. Mam termin porodu ustalony na koniec 40 tyg, czyli standardowo, ale z tego co slysze bliźnięta rodzą sie wczesniej. Napiszcie w ktorym tyg urodzilycie i czy musialyscie wczesniej lezec. Pozdrawiam Was wszystkie.
Mojr Córy urodziły się w 36 tc i 5 dni i leżała w szpitalu przed porodem dwa dni podpięty 24 h pod ktg z powodu spadajacego tętna gdyby nie to pewnie urodzilabym później :-)

reklama
Moje Królewny trochę spadły z wagi ale na szczęście zaczynają przybierać na wadze.
Jak wyczaje jak tu się zdjęcia wstawia to wstawie :-)

no w koncu sie odezwalas :) jak sie czujesz ? mocno dziewczynki spadly z wagi ? bo urodzily sie z bardzo ladna :) sa juz jakies widoki na wyjscie do domku ?
z laktatorem Ci niestety nie pomoge bo ja nigdy nie uzywalam 8-)

a zeby wstawic fotke wybierasz obok -wyslij plik i powinno przekierowac Cie do galerii tel. gdzie wybierasz zdjecie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry