Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze nie znalazłam idealnego wózka, na jedno dziecko to od dawna wiem co chcę, ale dla dwójeczki? Ciężka sprawa, bo to co mi się podoba nie jest praktyczne. Chcę wózek gdzie dzieci siedzą jeden obok drugiego, bez osobnych gondol, bo będę wehikuł zostawiała na klatce schodowej i tylko składała ramę żeby nie przeszkadzał sąsiadom. No i musi mieć duży kosz na zakupy. A mam już obczajone sklepy, w których spokojnie z wielką landarą się zmieszczę. Osobiście nie podobają mi się wózki jeden za drugim, nie umiem wytłumaczyć dlaczegoMamusie, jaki wózek?
Jeden obok drugiego, czy jeden za drugim? Plusy, minusy?
TP koniec października, drugie piętro bez windy, poród cc.
Jestem na etapie szukania... i nie mam pojęcia co brać pod uwagę.
Ja ruchy zaczęłam też mniej więcej w tym okresie, ale były one bardzo delikatne i nieregularne. Nasze brzuchy mają jednak dwójkę lokatorówI jeszcze jedno... 13 tydzien a ja czuje ruchy wlasnie.... tak szybko ? To mozliwe?
Ja pierwsze ruchy poczulam w 14 tyg slabe i dosc rzadko ale bylyA nie masz czegos takiego ze to dziecko z tylu ma jakby troche mniejsza widocznosc na otoczenie?
I jak ci sie go prowadzi ? Patrzalam na ten model tez wlasnie. Ja jestem bardzo drobna i dla mnie priorytet to wygodny zreczny i latwy w prowadzeniu wozek. W ogole nie wyobrazam sobie jak to bedzie bo mam jeszcze dwulatka w domu za ktorym bedzie trzeba tez biegac a synek jest taki ze w wozku juz nie usiadzie i koniec.
I jeszcze jedno... 13 tydzien a ja czuje ruchy wlasnie.... tak szybko ? To mozliwe?
a temat wozka dla mnie ciezki bo jestem niezdecydowana i szczeze to jakos weny mie mam na jakiekolwiek zakupy jeszcze a czas ucieka i to szybko
Moze zaczne od zrobienia listy to mnie jakos zmotywuje
milego dnia