E W E L I N A
Zaangażowana w BB
Jakim mlekiem dokarmiacie swoje maleństwa ? Ja daje Enfamil ale cena tego mleka jest mega a puszka 800g wystarcza mi tylko na pare dni nie mam duzo swojego pokarmu, więc sporo tego mleka mi idzie :-/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewelina, ja planuję kupić po prostu Bebikoprzy jednym dziecku idzie tego sporo, a co dopiero przy dwójce. Chciałabym HIPP, ale ono też super tanie nie jest.
Poza tym zaczęłam dzisiaj trzeci trymestr![]()
Ja dokarmiałam Bebikiem młodszego syna, na początku, potem przeszłam na HIPP, nie ze względów rewolucji u małego, ale po prostu, często Bebika 1 nie było koło mnie w sklepach. Nie uważam (to jest moje osobiste zdanie) żeby Bebiko było specjalnie gorsze od HIPPA czy Humany. Ewelina zadałą pytanie, ja na nie odpowiedziałam i tyle, nie namawiam nikogo do stosowania jakiegoś konkretnego mleka.Bebiko nie jest do dokarmiania, tylko do wylacznego karmienia. A hipp, humana i chyba bebilon sa rowniez do dokarmiania przy jednoczesnym karmieniu piersia. Mleka idzie duzo, u mnie zawsze od poczatku, moje dzieci do teraz pija bebilon 3 i 4 i paczka starcza mlodszemu na tydzien a starszemu na 1,5, paczka 1200 g kosztuje 67 zl. To sa koszty nie do przeskoczenia...mleko poprostu jest drogie, bebiko jest tanie ale u mnie obu mialo rewolucje po nim i sie nie dalo
![]()
Mleko początkowe nigdy nie bywa w promocjach. Zauważyłam to już jak młodszy był na mleku modyfikowanym.Na bebilon czesto sa promocje w biedronce. Za 1200g 39zl. Teraz jest chyba tez ale za ponad 40 zl wiec juz drozej. Moj synek go pije.
Tak. Masz racje. Promocje obowiazuja dopiero od mleka 2Ja dokarmiałam Bebikiem młodszego syna, na początku, potem przeszłam na HIPP, nie ze względów rewolucji u małego, ale po prostu, często Bebika 1 nie było koło mnie w sklepach. Nie uważam (to jest moje osobiste zdanie) żeby Bebiko było specjalnie gorsze od HIPPA czy Humany. Ewelina zadałą pytanie, ja na nie odpowiedziałam i tyle, nie namawiam nikogo do stosowania jakiegoś konkretnego mleka.
Mleko początkowe nigdy nie bywa w promocjach. Zauważyłam to już jak młodszy był na mleku modyfikowanym.
Uważam, że to niesprawiedliwe, bo jest multum mam, które z jakiegoś powodu nie mogą/nie chcą karmić swoim mlekiem. No ale co poradzisz jak nic nie poradzisz?Tak. Masz racje. Promocje obowiazuja dopiero od mleka 2
milego dnia