Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny czy wasze maluszki na poczatku spały w jednym łóżeczku czy od razu oddzielnie? Ja sie zastanawiam raczej na poczatek nad jednym bo tak wyczytalam ze niby lepiej, aa jeszcze jak je układałyscie czy w rożku lub otulaczu??
Sluszna uwaga.Z tymi lozeczkami dziewczyny to dużo też zależy od.tego czy dzieciaki sae wczesniakami. Jeśli są to wtedy zalecane jest uzywanie monitorów oddechu, a te do łóżeczek montowane wymagają aby każde dziecko miało swoje łóżeczko
Też mam termin niby na 4 sierpnia, ale jak każdy się pyta ile jeszcze, to mówię dwa miesiące, po prostu takie mam przeczucie, że to 40 tygodnia na pewno nie dotrzymam, ale do tego 36 minimum bym chciała. Mimo, że mam 2k2o. Jeśli nie wyskoczy mi nadciśnienie no i nie wiem jak to z porodem w przypadku cukrzycy ciążowej jest i jeszcze przepuklina (najpewniej) pępkowa.Sluszna uwaga.
Ja juz z gory zalozylam ze urodze w terminie chociaz wiem ze to w moim przypadku pewnie nieosiagalne. Ciaza 1k2o...