Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
24 tydzien
jak nadal bedzie taki upal to ja nie wiem jak te 3 m-ce przezyje...stopy mi puchna... masakra![]()
Ja probowalam wstawic fotke ale wogole mi sie nie udalo. A co do upalow to ja mam jeden lepszy dzien a jeden gorszy ale stopy jeszcze na szczescie nie puchna a na blacie 23 tydz.ucielo mi fotke![]()
Teraz to już chyba dość bezpieczny czas dla Maluszków. Dziewczynki dadzą sobie świetnie radę. A w domu już wszystko gotowe??Dziewczyny u mnie to już chyba ostatnie dni,
Wczoraj mialam USG, jedna z dziewczynek bardzo slabo rośnie. W poniedziałek mam mieć rozmowę z lekarzem o wywołaniu porodu. Dzis 36 + 3 dni.
Co za stres... Nie mogę sobie wyobrazić, że za tydzień już moje okruszki mogą być na świecie.
Myślę że na ciążę bliźniacza to już dobry czas. Na cycusiu szybko nadrobią :-)) Dziewczyny łóżeczka wstawiacie dzieciakom do oddzielnego ich pokoiku czy do sypialni? I czy myślicie o zaopatrzeniu się w monitory oddechu??Hej, moi chłopcy też jakoś powoli przybierają. Pierwszy ułożony miednicowo, drugi główka do dołu. Wczoraj ktg, usg. Wszystko jest ok. Skurczy nie ma ale już ustalone w czwartek na oddział i w piątek 08.06 cc. Jeśli wytrzymam to będzie 36 i 5 dni.