Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wam tez tak? Marta Ty juz 30tydzien..to tak zleci..a mowil Ci lekarz czy cesarka bedzie czy naturalnie? i wczesniej czy normalnie do konca czekasz? bo ja np przez to jedno lozysko mam miec cesarke w 36 tyg..okolice swiat Bozego Narodzenia
Do duo drivera z tego co czytam to nie da sie wpiac fotelikow.Gemini81 - a do tego Twojego wózka można wpiąć foteliki samochodowe? Dobrze, że przesypiasz trochę nocki. A dużo wogóle takie bobasy śpią? Czy to prawda że na początku to maleństwa tylko śpią i jedzą?
Anulka - no to szykują Ci się piękne święta :-) Dobrze pomyślałaś, żeby zapytać producenta o te zdjęcia. Jak je dostaniesz to podzielisz się spostrzeżeniami?
Dziewczyny, mam znowu pytanie. W którym tygodniu ciąży dzidziołki są już na tyle duże że mogą przyjść na świat?
Położna radziła nam też ćwiczyć bobasy, tzn. kłaść je na jakieś 15 min. na brzuszkach, pomasować plecki, żeby one ćwiczyły podnoszenie główki i ogólnie "rozruszały" kości