mama płci męskiej
Fanka BB :)
Zaczęłam 19, a dokładnie to 18t1dDzięki. Jestem dobrej myśli. W którym tygodniu jestes? Tak, y mnie to byli połówkowe. Ja jestem w 20. I też już fajnie czuje ruchy całej dwójki.
Najważniejsze dobre nastawienie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaczęłam 19, a dokładnie to 18t1dDzięki. Jestem dobrej myśli. W którym tygodniu jestes? Tak, y mnie to byli połówkowe. Ja jestem w 20. I też już fajnie czuje ruchy całej dwójki.
Jak tam u Ciebie? Wszystko ok? Maluchy dobrze sie zachowuja po sterydach?@aniaplus Ty byłaś ostatnio na sterydach. Jak to wyglada? Ile dni byłaś? Czy to są zastrzyki e posladek czy kroplowka?
Dziś na wizycie dostałam skierowanie i jutro mam wstawić sie w szpitalu.
@ania_ka87 jak sie czujecie dziewczyny? Spisz cokolwiek czy nie masz kiedy?
Ja juz mam tak serdecznie dosc ciazy... Ledwo zyje, a mam jeszcze pare tygodni do ccdola zlapalam, nie dosc ze nic nie moge robic, to jeszcze na nic nie mam ochoty. Szkoda ze nie da sie przespac tego kiepskiego czasu, jak niedźwiedzie zime, szybciej by minelo...
Dziękuję, że pytasz.Jak tam u Ciebie? Wszystko ok? Maluchy dobrze sie zachowuja po sterydach?
O mamo! Jakie slodziakia zapomnialam
Tez dostawalam dwie kroplowki, kazda 12h. Po tej dawce super sie czulam, nic mnie nie bolalo. W domu biore Mg 4x2 a i tak brzuch sie spina, jednak ta kroplowa byla mega pomocnaDziękuję, że pytasz.
Tak, wszystko w porządku. Dostałam dwie dawki co 24 h. Zostałam jeszcze w szpitalu na kroplówkach z magnezem bo wyszedł mi na granicy normy :/
O mamo! Jakie slodziakisuper sobie radzicie, podziwiam
dajesz rade tylko kp (plus odciagniete z butli), czy przeszliscie na mieszane albo samo mm?