Tak mam 8 letniego syna. To jest 5w1dWitamy. Myślę,że większość z nas na początku była przerażona. Masz jeszcze dzieci, który to tydzień?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mam 8 letniego syna. To jest 5w1dWitamy. Myślę,że większość z nas na początku była przerażona. Masz jeszcze dzieci, który to tydzień?
Jak dowiedziałam się o ciąży bliźniaczej to miałam już 3 letnia córkę i tak.samo byłam przerażona.. ale spokojnie ciąża jest długa oswoisz siee z.tą myśląWitam jestem tu nowa .Wczoraj na wizycie dowiedziałam się że jestem w ciąży bliźniaczej. Jestem przerażona ..i zagubiona nie poradzę sobie z 2 maluchów
Czesc. Ja tez dopiero na początku - 8t4d. Jestem przerazona. Nie mam zadnego zywego dziecka, wiec moje doswiadczenie jest zerowe... zadnego przygotowania. W pierwszej ciazy dotrwalam do 23tc, urodzilam synka niestety zmarl, to bylo w czerwcu. Jestem przerazona podwojnie, po 1 czy donosze po 2gie jak donosze to jak ogarnę?! Wiec nie jestes sama....Witam jestem tu nowa .Wczoraj na wizycie dowiedziałam się że jestem w ciąży bliźniaczej. Jestem przerażona ..i zagubiona nie poradzę sobie z 2 maluchów
Super, że szyjka trzyma. Moi młodszy o dwa tygodnie wg USG. Różnica między nimi 400 g. I lekarzy mówią że to w normie.Dziewczyny i w końcu jestem po wizycie. Szyjka dobrze się trzyma na szczęście i oby tak dalej. A maluszki niby tydzień mniejsze , ale zbliżone do siebie wielkościowe..i jeszcze dwójka się obruciła. Teraz są oboje główkami do góry
ciekawe jak będą ułożeni za dwa tyg
![]()
Po pierwsze gratuluje! A po drugie dasz rade! Bedzie dobrze, zobaczysz. Ja mam niespelna dwulatka i dwumiesieczne blizniaki i zostaje sama z nimi. Chociaz jestem wykonczona, to jest fajnie i radze sobie lepiej niz jak mialam tylko jednoWitam jestem tu nowa .Wczoraj na wizycie dowiedziałam się że jestem w ciąży bliźniaczej. Jestem przerażona ..i zagubiona nie poradzę sobie z 2 maluchów
O,no to już duży jest. Mowilisci jemy?mój ma prawie 7.Tak mam 8 letniego syna. To jest 5w1d