Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeCzesc. Chciałabym do Was dolaczyc. W listopadzie dowiedziałam się, że też będę miała bliźniaki. To było wspaniale uczucie, po 1,5 roku starań usłyszeć że są dwa
Termin usg 15.07 z om 18.07 więc nie duża roznica.
Bardzo mnie zdziwiło tempo rosniecia brzucha, ale to moze też dlatego, że to moja 3 ciąża
Pozdrawiam![]()
To miało być do tego ostatniego zdjęcia przepraszam, ale nie pamiętam czyje to cudaBoże jakie one cudowne gratuluje!
Ja też dość szybko miałam takie dolegliwości. W końcu to podwójna ciąża i wszystko musi w szybszym tempie się rozciągać. Mi na takie bóle pomagał zwykły jasiek między kolanami do spaniaDziękuję za miłe przyjęcie
Mam córkę 10 lat i syna 8 lat. Wiedzą, u mnie co w sercu to na języku
Dzieci w siódmym niebie szczególnie syn jak się dowiedzial, że jeden brat będzie, a córka nadal czeka na informacje, że będzie miała siostrę
Ogólnie dobrze się czuje, mdłości już minęły, tylko pachwiny i spojenie lonowe mnie boleć zaczyna (wcześnie jakos) poza tym wieczorami bolą mnie plecy na dole i promieniuje do pupy aż mi się nogi uginają, nie wiem czy to normalne?
No i mam diete cukrzycowa.
Fajniej tak jak więcej osób jest w podobnej sytuacji, tak raźniej, bo przyznam Wam się, że zaczynam się bać. Szczególnie tego pobytu po porodzie w szpitalu czy dam radę jak to wygląda. Mimo, że mam jeszcze sporo czasudlatego miło Was poczytać
![]()
Dokuczaly mi rozne bole, pachwiny, spojenie, brzuch, plecy. Czasem bylo nieznosnie, ale wszystko jest do przeżycia, a nagroda najlepsza na swiecieDziękuję za miłe przyjęcie
Mam córkę 10 lat i syna 8 lat. Wiedzą, u mnie co w sercu to na języku
Dzieci w siódmym niebie szczególnie syn jak się dowiedzial, że jeden brat będzie, a córka nadal czeka na informacje, że będzie miała siostrę
Ogólnie dobrze się czuje, mdłości już minęły, tylko pachwiny i spojenie lonowe mnie boleć zaczyna (wcześnie jakos) poza tym wieczorami bolą mnie plecy na dole i promieniuje do pupy aż mi się nogi uginają, nie wiem czy to normalne?
No i mam diete cukrzycowa.
Fajniej tak jak więcej osób jest w podobnej sytuacji, tak raźniej, bo przyznam Wam się, że zaczynam się bać. Szczególnie tego pobytu po porodzie w szpitalu czy dam radę jak to wygląda. Mimo, że mam jeszcze sporo czasudlatego miło Was poczytać
![]()
Ale już duży!Moje robaczki jutro koncza juz 15tygodni. Czas szybko leci...
Pamiętam jak pisałaś że urodziłas. I są podobni.