besos
Zaangażowana w BB
Jakoś mi umknęło, że tam są dwie pary blizniatBesos tu się skryłaś a ja czekam kiedy napiszesz coś na lipiec 2019 bo ja też będę mieć blizniaki i termin mam na 16 lipca.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakoś mi umknęło, że tam są dwie pary blizniatBesos tu się skryłaś a ja czekam kiedy napiszesz coś na lipiec 2019 bo ja też będę mieć blizniaki i termin mam na 16 lipca.![]()
Zobaczysz jak szybko urosnaAnia_ka87 cudne dzieciaczka.
Ja wczoraj byłam na wizycie i moje Bable mają jeden 8,5 drugi 8,84 cm to giganty haha
A to moje jedno jedyne zdjęcie co widać ich razem (przynajmniej główki)
To moja druga ciąża , mam syna 9 lat. Ciąża jest 2K2O. Ja mam wizytę w następny piątek już nie mogę się doczekać. Co prawda prenatalne mnie trochę zmartwiły bo jedno dziecko miało dużą przezierność karkową bo aż 2.20 a za drugim pomiarem 1.9. Na 60% będzie 2 chłopców.Jakoś mi umknęło, że tam są dwie pary blizniatwiesz już jaka płeć? Pierwsza ciąża czy kolejna? 2k2o czy inna? Teraz nie czytam lipcowek (generalnie się wypisalam, jestem na lipcowkach na innych forum, a tu zostalam zeby czytać ten wątek i postanowilam napisac
).
Nie masz co się martwić na zapas. Czytałam, że kobiety miały dużo ponad normę i dziecko zdrowe. A tu w normieTak niby mieści się w normie ale jednak jest już bliżej górnej granicy. A kiedy czuć pierwsze ruchy ? Niby blizniaki ale jakoś nic nie czuję jeszcze a i brzucha jakiegoś dużego nie mam. Rano to właściwie wygląda normalnie.