besos
Zaangażowana w BB
Jej Ty to już na ostatnich nogachNo jeśli nie urodzę do czwartku, bo wtedy mam wizytę to da mi skierowanie do szpitala na poród i podejrzewam, że wywołająa wolałabym tego uniknąć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jej Ty to już na ostatnich nogachNo jeśli nie urodzę do czwartku, bo wtedy mam wizytę to da mi skierowanie do szpitala na poród i podejrzewam, że wywołająa wolałabym tego uniknąć.
Tak czy inaczej niedługo bedziesz witac sie ze swoimi malymi szczesciamiNo jeśli nie urodzę do czwartku, bo wtedy mam wizytę to da mi skierowanie do szpitala na poród i podejrzewam, że wywołająa wolałabym tego uniknąć.
TakCzyli będziesz rodzic normalnie nie przez cięcie cesarskie.
O taaak...do czwartku muszą chcieć same wyjśćJej Ty to już na ostatnich nogachale zazdroszczę
to co trzymać kciuki żeby się zaczęło wczesniej?
![]()
Sama jestem ciekawa tych reakcjiTak czy inaczej niedługo bedziesz witac sie ze swoimi malymi szczesciamijestem bardzo ciekawa jak zareaguja wszyscy jak juz urodzisz dwojeczke
mam nadzieję ze opowiesz najlepsze anegdotki
![]()
To nikomu nie mówiłaś, że będziesz miała bliźniaki?Sama jestem ciekawa tych reakcjino oczywiście, że napisze
![]()
NieeTo nikomu nie mówiłaś, że będziesz miała bliźniaki?![]()
Ja robilam test w 23dc i byla blada krecha , beta 24dc byla ok 37.dziewczyny - małe szybkie pytankow którym dniu po owu robiłyście testy i wyszły pozytywne przy blizniakach ? bo lekarz przekonany że to wlasnie ten cykl i zalecił mi test juz 9 dnia- a normalnie kazał testować 14