Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie on mi jakoś najbardziej podobaJa rodzę dopiero w sierpniu ale widziałam tu na forum dobre opinie o bebetto, jeden za drugim że łatwo się prowadzi
No niestety nie mamy zbyt dużego wyboruMnie tez się on podoba i planuje go zakupić
Ja mam Tfk twinner twist Duo to jest jeden obok drugiego (bo chciałam mieć dwójkę na okuMożecie polecić jakieś wózki dla bliźniaków. Bo nie mogę się w tym odnaleźć a ceny zwalają z nóg??
naprawdę polecam
jeździmy nim po drogach i chodnikach i wszędzie się lekko prowadzi.Aha i jeszcze co do ceny to ja postawiłam na używany, bo to praktycznie połowa ceny nowego. I naprawdę można trafić stan wręcz idealny.Możecie polecić jakieś wózki dla bliźniaków. Bo nie mogę się w tym odnaleźć a ceny zwalają z nóg??
Czyli to że czuje córkę w pochwie to nie znaczy od razu że wypada? ! [emoji14]
Hej. Mam pytanko. W którym tygodniu dowiedzialyście się, ze to będą bliźniaki ? Ostatnio w 8 tyg moja lekarka powiedziała mi, ze chyba widzi dwa po czym stwierdziła, ze to chyba pępowina jest „tak zgięta „.
Osobiście polecam kupić od razu dobra spacerówke tybu BJCM czy Valco i do tego gondole. Inne ciężkie wózki szybko będą nadawały się do wymiany. Wszystkie moje znajome które.mialy wózek jeden za drugim czy te ciężkie typu Dorian w okolicach roku zmieniały na BJCM lub Valco. No chyba że ktoś mieszka w domku na wsi obok lasu i jest mu wszystko jedno ile waży wózek.Możecie polecić jakieś wózki dla bliźniaków. Bo nie mogę się w tym odnaleźć a ceny zwalają z nóg??
Właśnie miałam pisać że cena odstrasza.Aha i jeszcze co do ceny to ja postawiłam na używany, bo to praktycznie połowa ceny nowego. I naprawdę można trafić stan wręcz idealny.![]()