Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie lalunie wystrojone@aniaplus , my za cztery dni kończymy 3 miesiąca. Ogólnie jest dobrze, lepiej niż spodziewałam się. Dziewczyny grzeczniutki. Przeszliśmy grypę żołądkowa. Ale udało się bez szpitala. No i na szczęście są zdrowe.
Już fajnie uśmiechają się. Rozkładają rączki. Czekam jak zaczną siebie nawzajem zauważać.
Naprawdę ten czas leci. A jak twoi? Dokarmiasz już?Jakie lalunie wystrojoneciesze sie ze zdrowe i grzeczne. Niech rosna ladnie gwiazdki
szybko ten czas leci, zmienily sie bardzo. U nas za 2 dni pol roczku (!)
Dokarmiam od początku, teraz rozszerzamy diete. Przezylismy pierwsze przeziebienie i dwa zęby. W nocy nadal wstaje kilkanascie razy, ale zyje nadzieja, ze niedlugo sie to zmieniNaprawdę ten czas leci. A jak twoi? Dokarmiasz już?
Gratulacje! Nie nastawiaj sie ze bedzie ciezko, bo z tego co tu dziewczyny sie wypowiadaja to Nie jest prawie u zadnejHej Dziewczyny podglądam Was od czwartku bo wtedy na usg dowiedziałam się że będziemy mieć bliźniaki. Żaden lekarz nie dawał szans na naturalną ciążę a tu niespodzianka, nie dosc że naturalnie to jeszcze blizniaki. Jestem trochę przestraszona czy damy radę. Z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej boję. Dziewczyny czy jest aż tak strasznie jak niektórzy mówią( oczywiście ci co nie mają bliźniaków tak mowia).
No właśnie o rozszerzenie mi chodziło. Zęby i przeziębienia u dwóch na raz? W nocy jeszcze cyc?Dokarmiam od początku, teraz rozszerzamy diete. Przezylismy pierwsze przeziebienie i dwa zęby. W nocy nadal wstaje kilkanascie razy, ale zyje nadzieja, ze niedlugo sie to zmieni![]()
Gratuluję! Nie jest tak strasznie. Napewno dacie rady.Hej Dziewczyny podglądam Was od czwartku bo wtedy na usg dowiedziałam się że będziemy mieć bliźniaki. Żaden lekarz nie dawał szans na naturalną ciążę a tu niespodzianka, nie dosc że naturalnie to jeszcze blizniaki. Jestem trochę przestraszona czy damy radę. Z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej boję. Dziewczyny czy jest aż tak strasznie jak niektórzy mówią( oczywiście ci co nie mają bliźniaków tak mowia).