Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile waza dzieciaczki? Lekarze na kiedy prognozuja rozwiazanie? Musisz wytrzymac w szpitalu,sama przelezalam ostatni miesiac przed porodem wiec rozumiem,ze masz dosyc i jestes podlamana. Mialam takie same odczuciaTak w 23t5d

W piątek będzie 5 tyg jak tu leżę... wcześniej leżałam też kilka razy A to bóle , A to szew itp... masakra... nie wiem ile to potrwa. Profesor który mnie prowadzi nie jest w stanie określić. Co tydzień ważymy dzieci. Do póki ja dam radę - moje ciśnienie i cukru będą ok, do póki przepływy, łożysko przyrost dzieci będzie ok to trzymamy. A ile to będzie? Może to być dzień... A może miesiąc? .. tego nikt nie wie. To zależy od wielu czynników....Ile waza dzieciaczki? Lekarze na kiedy prognozuja rozwiazanie? Musisz wytrzymac w szpitalu,sama przelezalam ostatni miesiac przed porodem wiec rozumiem,ze masz dosyc i jestes podlamana. Mialam takie same odczucia![]()
Jaki wybraliscie? Ja raczej jestem zdecydowana na abc design zoom.WitamDawno się tutaj nie odzywałam. Aktualnie jestem w 21 tygodniu i 2 dni. Jak ten czas szybko leci
Jutro jadę na badanie połówkowe i zobaczymy co tam się dzieje u dzieci. Tydzień temu maluszki miały 352 i 353 gramy. Wózek mamy już kupiony i trochę ubranek.
Ja sie dowiedzialam w 5tc ze sa dwa, serducha jeszcze nie bily 2 tyg poznie bily oba tak samo.Hej Dziewczyny, napiszcie kiedy się dowiedziałyście, że będziecie miały bliźniaki i jaka była Wasza reakcja? Jak to było z tymi serduszkami, czy od samego początku słyszałyście dwa? Czy to normalne, ze jedno mogło być mniej słyszalne?
WitamDawno się tutaj nie odzywałam. Aktualnie jestem w 21 tygodniu i 2 dni. Jak ten czas szybko leci
Jutro jadę na badanie połówkowe i zobaczymy co tam się dzieje u dzieci. Tydzień temu maluszki miały 352 i 353 gramy. Wózek mamy już kupiony i trochę ubranek.
Baby monsters 2.0 ☺Jaki wybraliscie? Ja raczej jestem zdecydowana na abc design zoom.
Szybko przeleci ☺ A Ty w którym tygodniu jesteś? Ogólnie jak na razie nie jest źle. Od 2miesięcy codziennie biorę luteine pod język. Oszczędzam się trochę bo coraz częściej czuję się zmęczona i muszę leżeć bo inaczej brzuch mam napięty.Trzymam kciuki. Nie mogę się doczekać, aż będę w 21 tygodniu. Jak przebiegała Twoja ciąża do tej pory? Pozdrawiam