Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulujeWitam się już rozpakowanaz chłopcami wszystko ok . ważyli 3110 i 54 cm oraz 2900 i 49 cm. Cc samo w sobie ok ale po wszystko potem to jak dla mnie horror.. między innymi przez personel szpitala w Krakowie..modlę się o wyjście do domu po 7 tygodniach spędzonych tutaj..
GratulacjeWitam się już rozpakowanaz chłopcami wszystko ok . ważyli 3110 i 54 cm oraz 2900 i 49 cm. Cc samo w sobie ok ale po wszystko potem to jak dla mnie horror.. między innymi przez personel szpitala w Krakowie..modlę się o wyjście do domu po 7 tygodniach spędzonych tutaj..
GratulacjeWitam się już rozpakowanaz chłopcami wszystko ok . ważyli 3110 i 54 cm oraz 2900 i 49 cm. Cc samo w sobie ok ale po wszystko potem to jak dla mnie horror.. między innymi przez personel szpitala w Krakowie..modlę się o wyjście do domu po 7 tygodniach spędzonych tutaj..
Gratulacje! Dzieciaczki dużeWitam się już rozpakowanaz chłopcami wszystko ok . ważyli 3110 i 54 cm oraz 2900 i 49 cm. Cc samo w sobie ok ale po wszystko potem to jak dla mnie horror.. między innymi przez personel szpitala w Krakowie..modlę się o wyjście do domu po 7 tygodniach spędzonych tutaj..
DziękujemyGratulacjeduze dzieci!
Kazdego dnia bedziesz sie czula troszke lepiej. Wracajcie jak najszybciej do domupozdrawiam!