Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, w 8 tygodniu lekarz powinien z łatwością stwierdzić czy to ciąża dwukosmowkowa czy jednokosmowkowa i czy dwu czy jednoowodniowa, ja już w 6 tygodniu wiedziałam. A wydaje mi się że bez określenia tego nie można stwierdzić czy ciąża jest jednojajowa. Mi na początku lekarz powiedział żeby się nie nastawiac że będą bliźnięta, muszą zawsze trochę postraszyc, nie stresuj się na zapas![]()
To twoja pierwsza ciąża?U mnie się tak ułożyły że jakby były jeden za drugim, może dlatego nie chciał nic mówić bo niewiele było widać? Pozostaje mi tylko gdybanie ale do wizyty coraz mniej czasu. Jakoś się uspokoiłam już, nawet zaczęłam patrzeć za wózkami bliźniaczymi ale ich ceny mnie przeraziły ;p
@Annallie pierwsza potwierdzona, kilka miesięcy temu biochemiczna...
Całe szczęście kolega męża z pracy też będzie miał bliźniaki więc już ktoś ogarnia o co w tym wszystkim chodzi. Ja też jestem z bliźniąt ale 30 lat temu wszystko wyglądało inaczej![]()