dwaserduszka
Zaangażowana w BB
A i fajne w nim jest to że rama się zsuwa do wózka pojedynczego z wąskim koszem z boku :-) i ma się wtedy prawie zwykły wózek :-) to przydatne jak trzeba z jednym dzieckiem pojechać np do lekarza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam bugaboo i jestem w nim zakochanamy użytkujemy już 15 miesięcy. Gondoli tak jak dwaserduszka też używaliśmy jako przenośnych łóżeczek. Jak dziewczyny były malutkie to w nich też znosiliśmy je jak wychodziliśmy na spacer. Fajne są też przedłużane budki, nie trzeba wózka okręcać i jechać tyłem jak dzieciaczkom świeci słońce, do tego chronią przed wiatrem. Już dawno przesiedliśmy się na spacerówkę i też jest wygodna. Moje dziewczyny drzemkę w dzień mają tylko w wózku w łóżeczku nie mogą zasnąć albo śpią krótko, a w wózku to nawet do dwóch godzin
Super też jest to, że wszystko idzie w nim rozłożyć i wyprać jak się zabrudzi. Mimo, że dziewczyny ważą już po 10kg nadal idzie go prowadzić jedną ręką, do tego jest bardzo zwrotny.
Strasznie słabe to USG :-\ nie wyraźne i bardzo oddalone. U mnie tak to wyglądało w 6tygodniuHej. To bardzo wczesna ciąża. Wg gin wszystko ok. Jestem po cp w styczniu 2019
Oglądam foto i czy tam nie ma 2 pęcherzyków? Czy wyobraźnia szaleje.
Kolejna wizyta 25.02Zobacz załącznik 1077710
Foto na szybkoprzepraszam
wiem że nie od tego jest to forum powiedz mi proszę
Strasznie słabe to USG :-\ nie wyraźne i bardzo oddalone. U mnie tak to wyglądało w 6tygodniu
Jaaa. 22+4 dzisWitam czy zagląda tu jeszcze jakaś nierozpakowana mamuska?![]()