reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Czemu z nakazem leżenia?ja to mam całą ciążę prowadzić spoczynkowy tryb życia ale żeby to się tak dalo :) aczkolwiek dużo poleguje bo juz za duży ciężarek. Mi to już wszystko doskwiera a wiadomo chciałoby się wytrwać jak najdłużej:oo2:
Mam bardzo krótką szyjkę i założony pesar. Kwestia czasu kiedy położą mnie w szpitalu. My ściągnęliśmy teściową, potem przyjedzie mama i naprawdę już tylko leżę teraz. Babcia zajmuje się wszystkim, włącznie ze starszakiem :) Wcześniej też miałam się oszczędzać i dawaliśmy radę sami, ale teraz nie ma mowy.

Mam bardzo krótką szyjkę i założony pesar. Kwestia czasu kiedy położą mnie w szpitalu. My ściągnęliśmy teściową, potem przyjedzie mama i naprawdę już tylko leżę teraz. Babcia zajmuje się wszystkim, włącznie ze starszakiem :) Wcześniej też miałam się oszczędzać i dawaliśmy radę sami, ale teraz nie ma mowy.

Nie no to pewnie, wszystko dla dobra dzieci, byle wytrzymać jak najdłużej :) u mnie ok z szyjka było ale staram się oszczędzać, coraz większy ciężar. Ja mam w 32 tc isc na oddział i albo mnie jeszcze wypuszcza albo juz do rozwiązania

reklama
Jajka dziś się dowiedziałam że pojawiło się jeszcze drugie...
No i jestem kompletnie zielona w temacie.

Pamiecie może jak to u was było na początku? Czyli w 7 tyg. Czy była duża różnica między bliźniakami?
U mnie jest to 6+3 i 7+2 lekarka napisała że jest duża dysproporcja, u obydwu bije serce.
IMG_20200229_123337.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry