kasiula8878
Fanka BB :)
Co 2 tygA co ile czasu macie wizyty u swojego ginekologa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co 2 tygA co ile czasu macie wizyty u swojego ginekologa?
Do 181 jest chyba normaTo często. Ja mam właśnie co miesiąc i zastanawiam się czy nie za rzadko... A teraz pytanko nr 2Robiłam dzisiaj test obciążenia glukozą i po godzinie od wypicia wyszedł mi wynik 178... Czy to może oznaczać cukrzycę ciążowa? Pierwszy i ostatni pomiar wyszedł ok( w normie)
Od 22tc w sumie mam co dwa tygodnie, sprawdzamy szyjkę skróconąA co ile czasu macie wizyty u swojego ginekologa?
AhaOd 22tc w sumie mam co dwa tygodnie, sprawdzamy szyjkę skróconą
Wcześniej miałam co 4 tygodnie
ObyDo 181 jest chyba norma
Super!!!Dziewczyny mam juz wyniki prenatalnych z pappa.Wszystko jest dobrze, bąble zdrowe![]()
Hej, czy coś się wyjaśniło? Tak podpytuje ,bo ja ciągle borykam się z infekcjami i może dowiedziałaś się coś co mi pomoze to ogarnąć ...Witam mamusie. Jestem mama 5 latka. Obecnie skończyłam 26 tydzień ciąży bliźniaczej 2K2O. Termin na 9 sierpnia. Niestety we wtorek dostałam krwotoku i leżę w szpitalu . Co jakiś czas delikatnie plamie, lekarze nie wiedzą co jest przyczyną, na USG wszystko prawidłowe, skurczy brak. Mam bakterie w pochwie I dostaje antybiotyki dozylnie, dostaje już do głowy od tej nie wiedzy