kasiula8878
Fanka BB :)
Dziewczyn ale te leżące od kiedy zaczęłyście kupować wyprawkę i pakować torbę wrazie w do szpitala mam krążek u mnie dziś 23i1 i nie wiem kapletnie czy już się za to zabierać czy nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli o mnie chodzi to ja się dopiero teraz zaczęłam przygotowywać. Ciuszki, pranie,prasowanie, zakupy...itd (30tc) torbę do szpitala spakuję tak za tydzieńDziewczyn ale te leżące od kiedy zaczęłyście kupować wyprawkę i pakować torbę wrazie w do szpitala mam krążek u mnie dziś 23i1 i nie wiem kapletnie czy już się za to zabierać czy nie?
Tak, wyciągnęli go dopiero na bloku operacyjnymPessar ci trzymał do samego końca?
Dasz radę kochana!Jeszcze raz wielkie gratulacje! Siły dla mamusi!! 35 to już przyzwoity tydzień na rodzenie bliźniakówmam nadzieję,że dotrwam
![]()
Jeśli masz chęci już to robić - to róbDziewczyn ale te leżące od kiedy zaczęłyście kupować wyprawkę i pakować torbę wrazie w do szpitala mam krążek u mnie dziś 23i1 i nie wiem kapletnie czy już się za to zabierać czy nie?
Co było powodem że zaczęłaś dopiero teraz? Nie miałaś chce i żeby to robić wcześniej?Jeśli o mnie chodzi to ja się dopiero teraz zaczęłam przygotowywać. Ciuszki, pranie,prasowanie, zakupy...itd (30tc) torbę do szpitala spakuję tak za tydzień![]()
Nie zauważyłam, że pisałaś to pytanko do kobiet leżącychCo było powodem że zaczęłaś dopiero teraz? Nie miałaś chce i żeby to robić wcześniej?
U mnie maluchy przy dzisiejszej pogodzie mega aktywne mam wrażenie jakby chciały wyskoczyć ale co za tym idzie to brzuszek też twardnieje częściej.A jak u Was dziewczyny z napinaniem brzucha? Mi się teraz dosyć często robi mega twardy a przy tym bolesny ... W czwartek mam wizytę u lekarza, oczywiście zapytam o to...