reklama

Ciąża bliźniacza

Dopiero dotarliśmy do domu🤗 2,5h jazdy w jedna stronę ale było warto😀 we wtorek wracamy. Po 2h USG niestety nadal jest ciężko postawić 100% diagnozę. Jesteśmy pomiędzy zespołem TTTS a sIUGR… ale mała dzielnie walczy. Zmierzyli obie całe i wszystkie przepływy krwi. Pocieszające jest to, ze powiedzieli iz mieli gorsze przypadki i jakoś się udało wiec są dobrej myśli. Czeka nas co tygodniowa kontrola u nich i zostaliśmy przyjęci na stałe pod skrzydła najlepszych specjalistów. Może wreszcie zasnę🤗 pozdrawiam was ciepło 😘
Super! To dobra wiadomość;) Śpij spokojnie , wszystko będzie dobrze! Zobaczysz !!;)

reklama
Wreszcie znalazłam odpowiedni wątek🤗 jestem w 18+4 tygodniu i myślałam ze dramatyzuje z objawami… nie mam się kogo spytać bo wszystkie mamuśki z doświadczeniem pojedynczej ciąży 🙈 u mnie ciąża od początku zagrożona 🥺 dwie dziewczynki z tym, ze jedna ciagle była mniejsza, a ze to jednojajowe jestem pod stała kontrola i tak potrafię 3x w tygodniu od kliniki do kliniki przejeździć ( mieszkam na stałe w NL). Niestety stwierdzili, ze jak narazie nie mogą pomoc mniejszej i powinnam zastawić się na najgorsze ale ja się nie poddaje 🤗 moja malutka tez nie bo na każdym USG jest na pierwszym planie wiec muszę wierzyć ze da radę💪 W czwartek mam spotkanie ze specjalistami od najcięższych przypadków i liczę, ze któryś pomoże moim dziewczynka ❤️ Pozdrawiam was ciepło mamuśki wiem jaka ciężka „ prace” wykonujecie nosząc dwa skarby pod ❤️ I jestem z was wszystkich mega dumna 🥰
A jaka jest różnica, w, wadze dziewczynek ile ważą?

Cześć Dziewczyny!
Po pierwsze podziwiam Was za to, że nosicie po dwie małe osóbkipod seruchem!
Wczoraj byłam pierwszy raz u lekarza, powiedział, że jest duża szansa, że to ciążą bliźniacza.. Ale to dopiero był 5+6. Powiedzcie mi proszę, kiedy mieliście potwierdzoną podwójną ciążę!? I czy były tylko dwa bąbelki na pierwszym usg?

Cześć Dziewczyny!
Wczoraj byłam pierwszy raz u lekarza, powiedział, że jest duża szansa, że to ciążą bliźniacza.. Ale to dopiero był 5+6. Powiedzcie mi proszę, kiedy mieliście potwierdzoną podwójną ciążę!? I czy były tylko dwa bąbelki na pierwszym usg?
Ja dopiero w 8 tygodniu się dowiedziałam ( i to było pierwsze usg) i już biły serduszka.

Cześć Dziewczyny!
U mnie właśnie w 5 tc były 2 pęcherzyki:) w następnym serduszka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry