Guni85
Fanka BB :)
To dobrze,że odpoczywasz,dobrze że podchodzisz do tego poważnie. W ten sposób zrobisz wszystko co możesz dla DzieciaczkówDlatego trochę się tą wiadomością stresuje. Próbuje więcej odpoczywać, ale zobaczymy jak to będzie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dobrze,że odpoczywasz,dobrze że podchodzisz do tego poważnie. W ten sposób zrobisz wszystko co możesz dla DzieciaczkówDlatego trochę się tą wiadomością stresuje. Próbuje więcej odpoczywać, ale zobaczymy jak to będzie![]()
Nie przejmuj sięNiestety, w ciąży bliźniaczej mamy przerąbane, zupełnie nie wiadomo co się może wydarzyć. My właśnie szpitalujemy, bo jedna z dziewuch się odchudza i nie chce rosnąć… a wszystko wyglądało bajecznie, ciąża jest 2k2o. Nic nam nie pozostaje chyba jak być dobrej myśli i na siebie i bąble uważać.
A w którym jesteś tygodniu? Ciąża bliźniacza mnie mega stresuje od samego początku…Niestety, w ciąży bliźniaczej mamy przerąbane, zupełnie nie wiadomo co się może wydarzyć. My właśnie szpitalujemy, bo jedna z dziewuch się odchudza i nie chce rosnąć… a wszystko wyglądało bajecznie, ciąża jest 2k2o. Nic nam nie pozostaje chyba jak być dobrej myśli i na siebie i bąble uważać.
O co chodzi z tym 2k2o?Nie przejmuj sięja zaraz zaczynam 29 tydzień tez już od 2 tygodni w szpitalu
z 2k2o ryzyko jest minimalne wiec miejmy nadzieje ze to chwilowe i zaraz wszystko wróci do normy
![]()
O co chodzi z tym 2k2o?Ja dzisiaj 18tydzien, o dziwo od kilku dni znowu się dobrze czuje
Edit: olśniło mnie z tym 2k2oefekty ciazy haaha, ja tez mam bliźniaki 2k2o
U mnie niestety jest 1k2o i od 12 tygodnia różnica między dziewczynkami. Niestety zdiagnozowali nam suigr ( zahamowanie wzrostu) naszczescie nie całkowite u jednej z dziewczynKasieńko a czemu leżycie?
To już na prawdę na finiszuJa mam 32 i 5 dni juz