Imagi_nacja
Fanka BB :)
Totalny przypadek i niespodziankaCześćDziewczyny z ciekawości chciałam zapytać: miałyście w rodzinie bliźnięta bądź wasze ciąże były wspomagane hormonalnie czy bliźnięta to u was totalny przypadek i niespodzianka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Totalny przypadek i niespodziankaCześćDziewczyny z ciekawości chciałam zapytać: miałyście w rodzinie bliźnięta bądź wasze ciąże były wspomagane hormonalnie czy bliźnięta to u was totalny przypadek i niespodzianka?
U mnie mama z bliźniątCześćDziewczyny z ciekawości chciałam zapytać: miałyście w rodzinie bliźnięta bądź wasze ciąże były wspomagane hormonalnie czy bliźnięta to u was totalny przypadek i niespodzianka?
Jasne! Który u Ciebie tydzień?Hej czy mogę do was dołączyć ?![]()
Ja tez dzisiaj wizyta, także tez mam stresa jak przed każdą wizytąU mnie jeszcze 10, jutro zaczynam 11 tydzień ..
Miałam mieć wizytę dopiero za dwa tyg ale zadzwoniłam dziś do lekarza bo duphaston mi się skończyl i myślałam że powie że pomylił się i poda kod recepty .. a on mówi że nie bez powodu tak dał leki i że mam przyjść bo musi ,, wogole,, zobaczyć czy dzieci się rozwinelyno tak się zmartwiłam że masakra..także dziś wizyta o 16 ale już spanikowana jestem...
Bardzo dobrze rozumiem ten stres. U mnie lekarz na każdej wizycie jak tylko na mnie spojrzy mówi: dobra, najpierw robimy USG a dopiero później będziemy rozmawiać.U mnie jeszcze 10, jutro zaczynam 11 tydzień ..
Miałam mieć wizytę dopiero za dwa tyg ale zadzwoniłam dziś do lekarza bo duphaston mi się skończyl i myślałam że powie że pomylił się i poda kod recepty .. a on mówi że nie bez powodu tak dał leki i że mam przyjść bo musi ,, wogole,, zobaczyć czy dzieci się rozwinelyno tak się zmartwiłam że masakra..także dziś wizyta o 16 ale już spanikowana jestem...
Ja jestem w 20t3d dwuowodniowa dwukosmówkowa. Prawdopodobnie dwa chłopaki, chociaż dzisiaj będę już wiedzieć na pewno bo mam połówkowe. Coraz większy stresikDzięki dziewczyny , mam nadzieję że będzie dobrze choć naczytałam się tutaj na drugim forum odnośnie różnych rzeczy które dzieją się na początku ciąży bliźniaczych że chyba dlatego tak świruje.. trzeba być dobrej myśli ostatnio widziałam fasolki w 7tyg ..
A wy macie starsze ciążę już czy podobnie ? Dopiero dołączyłam więc muszę się zapoznać kto i copozdrawiam