Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dopiero dowiedziałam się że ciąża bliźniacza w 7 tygodniu, w 6 nic nie pokazywałoHej dziewczyny w którym tygodniu dowiedziałyście się, że to ciąża bliźniacza?
Pokażcie swoje zdj z 6tc.
Ja byłam wczoraj 5+6 i mam takie zdj. Oczywiście lekarz powiedział że jest ok ale nie daje mi spokoju że są tam 3 kropki... Czy to możliwe że to bliźnięta? [emoji16] Zobacz załącznik 1331402
Ja dopiero dowiedziałam się że ciąża bliźniacza w 7 tygodniu, w 6 nic nie pokazywało
Trudno powiedzieć. Myślę że jakby coś podejrzewał to by napewno powiedział/wpisał do opisuHej dziewczyny w którym tygodniu dowiedziałyście się, że to ciąża bliźniacza?
Ja byłam wczoraj 5+6 i mam takie zdj. Oczywiście lekarz powiedział że jest ok ale nie daje mi spokoju że są tam 3 kropki... Czy to możliwe że to bliźnięta? [emoji16] Zobacz załącznik 1331402
Ja nie dostałam żadnego opisu..Trudno powiedzieć. Myślę że jakby coś podejrzewał to by napewno powiedział/wpisał do opisuW tym samym tyg co Ty mam w opisie dwa pęcherzyki bez zarodka. W następnym z serduszkiem. Ale może być też tak że drugi pęcherzyk pojawi się za tydzień albo dwa. Tak więc wszystko się zaraz wyjaśni
![]()
Hej dziewczyny w którym tygodniu dowiedziałyście się, że to ciąża bliźniacza?
Aa myślałam że to normaJa nie dostałam żadnego opisu..
A masz zdj?Aa myślałam że to normaja sama tych zdjęć nie umiem odczytywać zawsze bazowalam na tym co powiedział lekarz i na tym opisie właśnie
![]()
A masz zdj?
WyszperałemA masz zdj?
Bo Ty masz dwujajowe tak?WyszperałemDla mnie czarna magia
![]()