Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny u mnie na USG widoczny jest jedne pęcherzyk ciążowy i dwa żółtkowe czy to jest ciaza bliźniacza? Na razie ginekolog nic nie powiedziała .
Powiedziała że jestem ciężkim przypadkiem i że tydzień temu było tylko jedno a dziś są dwa. Teraz właśnie siedzę czekam na wizytę bardzo się boje ... Nie możemy dojść który to tydzien bo miałam bardzo nieregularne okresyWydaje mi się, ale nie jestem lekarzem, że to znaczy, że była podwójna owulacja. Stąd 2 ciałka żółciowe. Najprawdopodobniej były 2 komórki jajowe, to nie znaczy, że obie musiały połączyć się z plemnikiem a potem jeszcze zagnieździły. Nie każda owulacja kończy się ciążą, nie każda podwójna owulacja kończy się podwójną ciążą. Ale może być też tak, że jest na tyle wcześniej, że lekarka mogła nie zauważyć drugiej sztuki....
A co powiedziała wykonująca badanie. To ona powinna być adresatem Twojego pytania - jest ekspertem
Pozdrawiam!
Powiedziała że jestem ciężkim przypadkiem i że tydzień temu było tylko jedno a dziś są dwa. Teraz właśnie siedzę czekam na wizytę bardzo się boje ... Nie możemy dojść który to tydzien bo miałam bardzo nieregularne okresy![]()
Niestety ciąża nie rozwija nie ma serduszka to najgorszy dzień w moim zyciuDaj znać po wizycie koniecznie![]()
Niestety ciąża nie rozwija nie ma serduszka to najgorszy dzień w moim zyciu
Niestety ciąża nie rozwija nie ma serduszka to najgorszy dzień w moim zyciu
Nigdy nie czułam się tak źle. Nikomu nie zycze. Uczucie jakby ktoś wyrwał ci kawałek serca. Na zabiegu plakalam jak bóbr teraz też co chwilę się budzie i nie wierzę w to co się stałoPrzykro mi bardzo... Rozumiem co czujesz, bo sama jestem po dwóch stratach... Tulę najmocniej!
Nigdy nie czułam się tak źle. Nikomu nie zycze. Uczucie jakby ktoś wyrwał ci kawałek serca. Na zabiegu plakalam jak bóbr teraz też co chwilę się budzie i nie wierzę w to co się stało