M_imi
Fanka BB :)
Hahato jest najlepsze. Ale teraz człowiek w życiu nie zamieniłby na pojedynczą, chociaż u mnie 31tc i jestem już wykończona a plecy to mnie tak nawalają
![]()
Nie strasz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahato jest najlepsze. Ale teraz człowiek w życiu nie zamieniłby na pojedynczą, chociaż u mnie 31tc i jestem już wykończona a plecy to mnie tak nawalają
![]()
ja właśnie zaczynam dzisiaj 20tc. We wtorek połówkowe. Wydaje mi się radość z bliźniaków bez zmartwień i przerażenia to zacznę odczuwać jak skończą 3 lata![]()
Do prenatalnych lekarz mówił, że jest 1k1o. Dopiero wtedy wyszło, że jednak są 2o [emoji106]A czy jest jakaś mamusia 1k2o? Aby powiedzieć jak to był u was z owodniami? Kiedy bylo wiadomo, że są dwie?
Bardzo dziękuję za pomoc, pozostaje mi czekać. Jesteście kochaneDo prenatalnych lekarz mówił, że jest 1k1o. Dopiero wtedy wyszło, że jednak są 2o [emoji106]
DziękujęByłam w ciąży 1k2o, o drugiej owodni dowiedziałam się w 9 tyg
Powiem ci tak…Nie straszJa zaczynam 25 tydz. właśnie
![]()
Powiem ci tak…super było do 28/29 tyg, teraz jak jest większy brzuch to nie mogę spać
i z plecami ciężko, ale już bliżej niż dalej
pamietam jak miałam 25tc. Ale ten czas 20-29tc mi bardzo wolno leciał, a teraz jak pomyśle ze za około miesiąc będą to szok
![]()
Lekarz twierdzi ze dwa razy w swojej karierze miał przypadek ze była ciaza wewnątrzmaciczną i pozamaciczna jednocześnie….
Ale ja nie mam żadnych niepokojących objawów…
I zastanawiam się co może wyniknąć z tym drugim czyms…