Kitku
Zaangażowana w BB
GratulacjeHej byłam dziś u ginka 4 tydzień ciąży 2 pencherze ciążowe kto tak miał i na ile jest szansa że to benda bliźniaki ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeHej byłam dziś u ginka 4 tydzień ciąży 2 pencherze ciążowe kto tak miał i na ile jest szansa że to benda bliźniaki ?
Oj mi też lekarz mówił żebym się nie nastawiała że potwierdzi to na następnej wizycie ale nie ukrywam że bym chciała żeby okazała się to prawda...GratulacjeSzansa jest, ale jeszcze jest bardzo wcześnie. Ja też miałam takie małe bąbelki
Ale moj lekarz jeszcze w 6 tc mówił, żebym się nie nastawiała, bo różnie to bywa. Dopiero w 8 tc potwierdził ostatecznie i było słychać dwa serduszka
![]()
U mnie tez dopiero wyszło w 8tcOj mi też lekarz mówił żebym się nie nastawiała że potwierdzi to na następnej wizycie ale nie ukrywam że bym chciała żeby okazała się to prawda...
To jest progesteron. To hormon produkowany przez organizm w ciąży. Lekarze przepisują go na podtrzymanie ciąży.Kto bierze z was luteine50 lekarz mi kazał brać jak mnie brzuch by bolał kto by mi wytłumaczył o co w tym leku chodzi
O kurde no to ładnieDzień dobry. Powracam na ten wątek po 9 latach. 12tc bliźniaczej. Drugiej w moim wykonaniu. Pozdrawiam!
o matko i córko! Toś ty doświadczona mama bliźniakowa! Powiedz jak ci było przy tych pierwszych? Dzieciaczki były "samoobsługowe" czy nalatałaś się jak dzika łosica? Nie obawiasz się mieć znowu bliźniaki?Dzień dobry. Powracam na ten wątek po 9 latach. 12tc bliźniaczej. Drugiej w moim wykonaniu. Pozdrawiam!
Część bliźniakowa Mamo weteranko!Dzień dobry. Powracam na ten wątek po 9 latach. 12tc bliźniaczej. Drugiej w moim wykonaniu. Pozdrawiam!
Dzięki fachowej pomocy pielęgniarki laktacyjne moje dzieci były bezobsługowe. Budziły Budziły razem, jadły razem razem spały. Także czułam się jakby jedno dziecko było.o matko i córko! Toś ty doświadczona mama bliźniakowa! Powiedz jak ci było przy tych pierwszych? Dzieciaczki były "samoobsługowe" czy nalatałaś się jak dzika łosica? Nie obawiasz się mieć znowu bliźniaki?