reklama

Ciąża bliźniacza

Już po, narazie wszytako ok😊 10 tydzien, tak jak z miesiączki, dzieciaki już machaly rękami i nóżkami i słyszałam serduszka😁 szok, fotka na dole

Załączniki

• IMG_20220621_122535.jpg
    IMG_20220621_122535.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 100
reklama
Dziewczyny Kochane! Powiedzcie mi, wlasnie umawiałam się na usg 1 trymestru za 3 tygodnie i zdecydowałam się na test pappa, powiedzicie czy robilyscie coś jeszcze? Ja się totalnie nie orientujw, bo to pierwszy raz, a to jeszcze z dwójką, co Wy robilyscie i jak to wygląda?

Dziewczyny Kochane! Powiedzcie mi, wlasnie umawiałam się na usg 1 trymestru za 3 tygodnie i zdecydowałam się na test pappa, powiedzicie czy robilyscie coś jeszcze? Ja się totalnie nie orientujw, bo to pierwszy raz, a to jeszcze z dwójką, co Wy robilyscie i jak to wygląda?
Z dwójką nie zrobisz więcej bo te wszystkie testy nie są robione przy ciążach mnogich.
Piękne zdjęcie maluchów masz. Już niedługo się tak nie da.

reklama
Nie robiłam tych testów ale z tego co wiem pappa jest niemiarodajne przy bliźniętach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry